Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

14 tidlösa modenyheter som alla platsar i basgarderoben

06 mar, 2023 
modenyheter basgarderob
Satsa på tidlösa basplagg som passar i basgarderoben – vi har samlat de mest prisvärda och mångsidiga modenyheterna 2023.
Annons

Hur mycket vi än njuter av att ta ut svängarna med vår stil så har den tidlösa basgarderoben en alldeles speciell plats i vårt hjärta. Just nu börjar butikerna att fyllas med vårens modenyheter och det som har fångat vårt intresse lite extra är basplagg som inte kommer att vara "ute" eller otrendiga om några månader – de är helt enkelt tidlösa. Du hittar våra favoriter bland modenyheterna nedan!

kvinna med jeans och randig skjorta street style

Modenyheter till basgarderoben

Från en tidlös kappa och kostymbyxa till en skön ribbad topp och klassiska accessoarer – här är veckans bästa modenyheter.

Annons

Kappa, Ellos Collection

En kappa i klassisk modell är given i basgarderoben! Denna har breda slag som ger en lyxig effekt och finns i flera fina färger, klicka hem kappan (reklamlänk) här.

beige kappa med klassisk siluett för dam från ellos collection
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Klänning, Ellos Collection

En svart klänning i en klassisk modell, även kallad "den lilla svarta", är ett användbart plagg som kommer att rädda dina outfits till såväl festligare tillfällen som till vardags. Den här vadlånga svarta klänningen med klassiska prickar och markerad midja blir en tidlös favorit i garderoben oavsett säsong. Se mer och köp klänningen (reklamlänk) här.

Annons
svart klänning med vita prickar om markerad midja från ellos collection
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Skärp, & Other Stories

Skärpet är en snygg detalj som höjer vilken outfit som helst. Bär i midjan över en klänning eller en kavaj för att få till en feminin siluett, eller klassisk till byxorna för att addera en trendig känsla. Detta från & Other Stories är gjort av läder och har en spänne i guld, läs mer och köp skärpet (reklamlänk) här.

skärp av läder med gulspänne för dam från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skärpet.

Knytblus, Ellos Collection

Knytblusen utstrålar både power och elegans, och är en tidlös klassiker som erbjuder oändligt med stylingmöjligheter. Bär till jeans, kostymbyxor eller en snygg kjol. Denna modell från Ellos är gjort av ett satinliknande material och har puffärm. Läs mer och köp den vita knytblusen (reklamlänk) här.

Annons

Jeans, Lee

Trender i all ära, men ett par tidlösa jeans i en modell som du trivs kommer utan tvekan bli ett av dina mest använda plagg. Dessa blå jeans har raka croppade ben, spana in jeansen (reklamlänk) här.

blå raka croppade jeans för dam från lee
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Loafers, Clarks

Klassiska loafers är den optimala vårskon som funkar till allt. Dessa i svart skinn passar lika bra till vardagsbyxan som till festkjolen. Du kan läsa mer om skorna (reklamlänk) här.

Annons
svarta loafers för dam av skinn från clarks
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Skjorta, Kappahl

En randig skjorta går aldrig ur tiden och kan matchas med de flesta plagg. Bär den öppen med en topp under för en avslappnad stil, över ett par jeans för en vardagslook eller instoppad i kostymbyxorna för ett sofistikerat uttryck. Denna från Kappahl är gjord av bomullspoplin och har en bröstficka. Läs mer och klicka hem den randiga skjortan (reklamlänk) här.

blå och vit randig skjorta för dam från kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Vita Byxor, Stockh lm

Ett par vita byxor är ett måste i basgarderoben, särskilt under vår- och sommarmånaderna! Detta par har en har en smal passform och är gjort av skönt, stretchigt bomullsmaterial. Se mer och köp de vita byxorna (reklamlänk) här.

Annons
vita byxor av stretchigt bomull frö dam från stockh lm
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Kavaj, Kappahl

Kavajen är ett givet inslag i basgarderoben och ett enkelt sätt att klä upp vilken look som helst. Den här kavajen i klassisk svart har tidlösa detaljer och är perfekt som jacka i vår. Se mer och köp kavajen (reklamlänk) här.

svart kavaj för dam med enkelknäppning från kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Örhängen, Snö of Sweden

Om din garderob främst består av neutrala toner och snitt är det fint att låta dina smycken ta lite mer plats. Det här stilrena örhängena med stenar blir ett snyggt komplement till din basgarderob. Du kan spana in örhängena (reklamlänk) här.

Annons
örhängen från snö of sweden i silver och med stenar
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Grön cargojacka, Dobber

De senaste säsongerna har cargojackan gått från ett trendplagg till att bli ett basplagg som vi kommer att vilja bära under många år framöver. Cargojackan är extra användbar och mångsidig om du väljer en modell och en färg som är neutral och tidlös. Den här i grön går att bära med en stickad tröja i vår och ensamt över en klänning i sommar. Se mer och köp cargojackan (reklamlänk) här.

grön cargojacka med fickor för dam från dobber
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Ribbstickad topp, Kappahl

En ribbstickad tröja är det perfekta plagget att sträcka sig efter i basgarderoben när klädpaniken infinner sig. Den här vita stickade tröjan med båthalsringing är lika fin till kjol som byxor. Se mer och klicka hem toppen (reklamlänk) här.

Annons
vit ribbstickad topp för dam från kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Plisserad kjol, Cos

En midikjol är ett mångsidigt plagg i basgarderoben, och den här svarta kjolen med plisserad effekt går att både klä upp och klä ned. Spana in kjolen (reklamlänk) här.

plisserad svart midikjol från cos
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Sneakers, Gant

Vi har länge sett mycket av Gants snygga sneakers, och nyligen lanserades den här modellen med beiga detaljer. Skorna ger en stilren känsla till vilken look som helst och passar med i princip allt. Se mer och köp skorna (reklamlänk) här.

Annons
vita sneakers för dam från gant
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
8 stora trender hösten och vintern 2022Brand logo
8 stora trender hösten och vintern 2022
Annons
Annons