Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Shoppingredaktören: 10 trendiga modenyheter från kedjorna

14 sep, 2022 
shoppingredaktörens favoriter – modenyheter i september
Behöver du komplettera din garderob med några väl utvalda favoriter? Feminas shoppingredaktör Cecilia Persson har samlat de bästa köpen just nu.
Annons

Ekar det tomt bland höstplaggen i din garderob eller är du i behov av en nytändning för säsongen? Faktum är att du med bara några få, väl utvalda, nyckelplagg kan få dig att se på resten av dina plagg på ett helt nytt sätt.

Modenyheter för dam i september

Här nedanför guidar Feminas shoppingredaktör dig till 10 bärbara och lättstylade plagg och accessoarer som prickar in höstens trender. Vilken blir din favorit?

Kappa, Eva Röse för Ellos Collection

Om det är ett plagg som du ska lägga lite extra energi och pengar på inför hösten så är det ett stilsäkert ytterplagg. Detta eftersom du sannolikt kommer att använda det i betydligt större utsträckning än exempelvis toppar eller kjolar – och dessutom över många av dina outfits när du är utomhus. Ett hett tips är att satsa på en elegant kappa i ett kvalitativt material som exempelvis ull, som gör det enkelt att hålla både stilen och värmen. Den här svarta kappan kommer från Eva Röses samarbete med Ellos och är gjord i just ull. Den har även många fina och diskreta detaljer, som till exempel slitsar i sidorna. Se mer och köp kappan här (reklamlänk).

Annons

Ribbad klänning, & Other Stories

Förra hösten gjorde den stickade klänningen storslagen comeback på modescenen – och faktum är att den om möjligt är ännu mer rätt 2022! Det är helt enkelt det perfekta plagget för att känna sig piffig och samtidigt både varm och bekväm under vinterhalvåret – kan du tänka dig någon bättre kombination? I år bär vi helst den här långärmade ribbade klänningen med höga stövlar med eller utan klack och favoritsmyckena för en lika enkel som stylish look. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Beige ribbstickad klänning, & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Stövlar, Pavement

Det absolut trendigaste – och snyggaste – skovalet den här hösten är utan tvekan stövlarna med högt skaft! Vi ser dem såväl på influencers som på folk på stan och de finns i många olika modeller: med eller utan klack, med en chunky design eller mer elegant och i många olika färger. Oavsett vilken stil du föredrar gör du alltså rätt i att leta fram ett par ur garderoben hemma eller komplettera med ett snyggt par. Dessa stövlar är gjorda i skinn och har en precis lagom chunky sula som gör dem både stilsäkra och sköna att bära en hel dag (eller kväll). Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Höga chunky stövlar, Pavement
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Stickad tröja med krage, Gina tricot

När regnet nu faller ner utanför fönstren mer frekvent och vindarna börjat blåsa kallt är stickade plagg återigen något som vi mer än gärna bär ofta. En stickad tröja är enkel att piffa upp med snygga smycken och accessoarer och är perfekt att bära med exempelvis byxor eller kjol i skinn eller skinnimitation för en härlig materialmix. Den här beige stickade tröjan har dessutom en extra snygg design i form av v-ringning och en krage. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Stickad tröja med krage, Gina tricot
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Satinkjol, Y.A.S

Ett plagg som går att bära till många olika tillfällen och som går att både klä upp och ned är midikjolen. Den här svarta midikjolen i satin passar lika bra med en stickad tröja och sneakers för en avslappnad helglook, som till en vit skjorta och loafers för en elegant kontorsoutfit. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
Svart satinkjol, Y.A.S
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Randig tröja, Lindex

Vilket plagg är det givna go-to-valet när klädkrisen är annalkande? Utan tvekan den randiga tröjan! Det är helt enkelt ett säkert kort i garderoben när inspirationen inte infinner sig som önskat – men också när du vill leka loss med mönster eller helt enkelt addera en dimension till din look. Den här långärmade randiga tröjan har en snygg ribbad effekt och är gjord i en skön viskosblandning. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Randig tröja, Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Skärp, H&M

Det cowboyinspirerade modet är riktigt trendigt just nu, något som inte minst har märkts av på modeveckorna där vi kunnat skåda allt från cowboyboots till cowboyhattar (gärna i en och samma outfit). Om du också vill fånga cowboy-stilens anda men inte gå all-in på stilen så är ett bälte med stort spänne en perfekt, lagom diskret blinkning. Det här skärpet är gjort i skinnimitation och har ett stort silverfärgat spänne med mönster. Bär det med allt från jeans och cowboyinspirerade boots till en helsvart minimalistisk look – det passar med det mesta. Se mer och köp skärpet här (reklamlänk).

Annons
Skärp, H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till skärpet.

Jeans, CW by Carin Wester

Säsongens trendiga låga midja i all ära – men om du inte heller känner dig redo att återuppta 2000-talets silhuett med allt vad det innebär så finns det fortfarande många varianter med hög eller normalhög midja att välja på. De här jeansen har en smickrande passform som sitter åt upptill och är lätt ustvängda i bensluten – det bästa av två världar! Dessutom är längden något croppad, vilket tillsammans med bootcut-designen ger en riktigt fin silhuett. Se mer och köp jeansen här (reklamlänk).

Jeans, CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.
Annons

Ribbad tubtopp, & Other Stories

Just nu får de trendigaste topparna och tröjorna gärna ha en romantisk look med en korsettinspirerad design eller hjärtformad ringning. Genom att välja en sådan topp ger du en mjukare framtoning till vilken look som helst – bär den med såväl jeans med hög eller låg midja som till en hel kostym för en spännande look. Den här toppen känns dessutom riktigt lyxig! Se mer och köp den här (reklamlänk).

Svart ribbad tubtopp, & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Skinnkjol, Ellos Collection

Skinn är också riktigt trendigt den här säsongen och syns på allt från jackor till byxor och kjolar. Den här kjolen i skinnimitation har en snygg design som ser bra mycket lyxigare ut än sin blygsamma prislapp. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
Svart lång skinnkjol i fuskskinn, Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.
Så bär du höstens hetaste jackaBrand logo
Så bär du höstens hetaste jacka
Annons