Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Nyckeln till en exklusiv stil – detaljen som gör skillnad

20 apr, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT
När det kommer till att hitta en exklusiv klädstil i vår hänger mycket på detaljerna.
En nyckel till att se lyxig ut ligger i vilka färger du väljer att ha på dig i vårsolen – så hittar du rätt i kläddjungeln!
Annons
Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv utBrand logo
Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv ut

Äntligen är våren här på riktigt, och många av oss håller nu på att förfina vår stil för det varmare vädret. Vinterkläderna plockas undan och skickas kanske upp i en låda på vinden, medan de lättare och tunnare kläderna får se dagens ljus för första gången sen i höstas.

För att ge hitta den rätta exklusiva klädstilen i vår så handlar det inte bara om att välja kläder som är hela, rena och utan skrynklor – det handlar också om att hitta rätt färger i garderoben. Vissa nyanser på kläder ger ett svalare och lyxigare intryck än andra, och kan vara nyckeln för att ge intrycket du vill ge.

Annons

På modehusens catwalks går det att se ett uppsving för färger som salviagrönt, mandarinorange och okra – här är hetaste färgerna för en exklusiv vårlook!

Okra

Kläder och accessoarer i gula nyanser gör en comeback under de varmare sommarmånaderna, men det kan vara svårt att hitta rätt nyans. För dyrast känsla är okragult ett säkert kort.

Salviagrönt

Klargrönt är en av årets stora modefärger, och något som slog stort redan förra året. Men för en mer lågmält chic aura är det bättre att satsa på toner av salviagrönt – en riktig vårklassiker.

Annons

Mandarin

Till vår och sommar är det lätt att hamna i skrikiga neonnyanser av orange, men vill du ge ett lyxigare intryck är det läskande mandarin som är vägen att gå. Fördelen med den mer nedtonade orangea nyansen är att den håller år efter år.

Annons

Koboltblå

Blått är en färg som de flesta har i sin garderob, och som fungerar året runt. Till vår och sommar kan en mer lysande koboltblå vara vägen att gå. Färgen lyfter dina outfits till krispig lyx på ett sätt som pastell inte alltid gör.

För inspirationsbilden med koboltfärgade kläder, klicka dig vidare i bildspelet.

Syrénlila

När Pantone presenterade färgen ”Very Peri” som årets färg, så är det inte konstigt att många klädmärken tog tillfället i akt att designa kläder i den pastellila nyansen. Och tur är väl det – den snygga färgen är perfekt till våren.

Källa: Whowhatwear.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons