Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Veckans bästa modenyheter från kedjorna – 12 favoriter

19 sep, 2023 
modenyheter kedjorna
Höstens nyheter kännetecknas av jordnära toner och färgsprakande inslag. Se våra favoriter från kedjorna!
Annons

Kedjornas webbshoppar fylls på kontinuerligt och varje vecka tillkommer det fina plagg och accessoarer som passar perfekt in i höstgarderoben. Färgskalan som vi tilltalas mest av just nu går i neutrala toner som beige, svart och brunt med spännande färgklickar som piggar upp.

Streetstyle från Köpenhamns modevecka

Modenyheter från kedjorna hösten 2023

Den här veckan har vi fastnat lite extra för snygga kappor, stickade tröjor och klänningar, samt stilsäkra accessoarer. Se våra favoriter nedan!

Annons

Blus, Lindex

Den här säsongen följer det klassiskt somriga blomstermönstret med även in i höst- och vintersäsongen då det är en av säsongens stora trender. Den här blusen på en mörkgrön bas passar perfekt in på det vinterblomstrande temat. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Grön blommig blus från Lindex för dam
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Väska, Stockh lm Studio/MQ Marqet

I höst får väskorna gärna vara retroinspirerade, och allra helst i stil med den här väskan med rundade former. Den är gjord i en krokopräglad skinnimitation och har en innerficka med dragkedja. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

Annons
Brun krokopräglad väska från Stockhlm Studio
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Kjol, & Other Stories

Ett av höstens stora skotrender är de höga stövlarna, en typ av höstskor som är så snyggt att bära tillsammans med en kjol i en kortare modell och bara ben. Bär en värmande kappa över så fungerar looken dessutom långt in på höstkanten. Den här svarta kjolen med lätt a-linjeformad design passar till allt, se mer och köp den här (reklamlänk).

Kort svart a-linjeformad kjol
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Stövlar, Tamaris

Förutom att de alltså är extra trendiga just den här hösten så är de höga stövlarna ett säkert kort som kommer att platsa i garderoben under många år framöver. Dessa har en lagom chunky sula och höga skaft med resår samt dragkedja på insidan. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Chunky höga stövlar för dam från Tamaris
Klicka på bilden för att komma direkt till stövlarna.

Stickad tröja, Vila

En skön stickad tröja som blir så snygg med det där lilla extra i form av kabelstickning, dragkedja fram och en stor, mjuk krage. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Ljusbrun kabelstickad tröja med stor krage och dragkedja från Vila
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Halsband, Edblad

Ett statementhalsband kompletterar alla olika basplagg och gör att outfiten ser mer genomtänkt och stilsäker ut. Detta halsband i rostfritt stål är lika snyggt att ha över polokragen eller med den stickade tröjan till en vit skjorta eller festklänningen. Helt enkelt en mångsidig accessoar med många användningsområden! Se mer och köp halsbandet här (reklamlänk).

Annons
Silverfärgat kedjehalsband i stål från Edblad
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Halsbandet finns även guldpläterat här (reklamlänk).

Blå tröja, Stockh lm Studio

Höstens mysigaste tröja kommer här! Den här snygga blå tröjan har en fluffig känsla och är gjord i en alpackaullblandning och gör vilken outfit som helst roligare, oavsett om du matchar den med jeans, kostymbyxor eller kjol. Den finns i fler färger, se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Blå fluffig stickad tröja från Stockhlm Studio
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Lång satinkjol, Gina tricot

Många av oss har minst en satinkjol i garderoben men hösten 2023 får den gärna vara extra lång. Denna eleganta svarta passar lika bra med en stickad tröja och sneakers om med en kavaj och klackar. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
Svart lång satinkjol för dam från Gina tricot
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Kappa, & Other Stories

En tidlös kappa är perfekt att ha både till vardags och till festligare tillfällen under vinterhalvåret. Den här beige varianten lyser upp i vintermörkret samtidigt om den är både stilren och värmande i sin ullblandning. Se mer och köp kappan här (reklamlänk).

Beige ullkappa med skärp i midjan för dam från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Stickad väst, Arket

En av säsongens största trender är en färg – och stavas rött. Vi ser färgen på alla möjliga plagg och det är en perfekt accentfärg att ta in i form av en mössa eller halsduk – eller varför inte en stickad väst? Den här röda västen är gjord i en ull- och alpackablandning och kan bäras såväl själv med bara ärmar som över en vit skjorta, samt på en rad andra sätt. Se mer och köp västen här (reklamlänk).

Annons
Röd stickad väst i ull och alpacka för dam från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till västen.

Klänning, Lindex

Vankas det festligheter framöver? Även om det kan vara kul att införskaffa en riktigt festlig klänning med utstickande färger eller mönster så är det sannolikt den lilla svarta som du kommer att få mest användning för över tid. Den här tidlösa svarta klänningen med axelbandslös design har den perfekta längden och går att klä upp på många olika sätt med skor, väskor, accessoarer och ytterplagg. Ett riktigt tidlöst val, med andra ord! Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Svart tubklänning för dam från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
Höstinspiration - härliga outfits att inspireras avBrand logo
Höstinspiration - härliga outfits att inspireras av
Annons
Annons