Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Pernilla Wahlgrens galnaste kläder genom åren

13 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Pernilla Wahlgren har varit i rampljuset sedan hon var barn, och är idag en av landets mest älskade profiler.
Med en flera decennier lång karriär har stjärnan såklart hunnit med alla möjliga sorters kläder – där en del outfits är galnare än andra.
Vi djupdyker i Pernilla Wahlgrens galnaste klädval genom åren!
Annons
TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom årenBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

1985

18 år gammal var Pernilla Wahlgren ruskigt förtjust i rosa, och stylade sin bulliga vinterjacka med en lika rosa halsduk.

Annons

1989

Pernilla tog i från tårna när hon klädde sig för att stå på scen. Den här outfiten mixar färg och en sportig look med ett brett läderbälte och bling – more is more!

1990

Pernilla försvinner lite i den här bylsiga outfiten med en stor rock med axelvaddar över en knallröd klänning – som förmodligen också har axelvaddar.

Annons

1991

När Pernilla spelade Sandy i Grease, matchades 50-talskläderna med riktiga nittiotalsbryn.

2001

Här visar Pernilla upp höstmode på Göta Lejon tillsammans med andra kändisar. Att matcha rouge och läppstift med en hel outfit bränner lite i ögonen.

2003

Pernilla tog i från tårna när hon tävlade i Melodifestivalen med Let your spirit fly, i en glansig kort klänning med strass, urringning och utskurna ärmar.

Annons

2004

Pernilla tog med sig sonen Benjamin Ingrosso på biopremiär för Harry Potter och fången från Azkaban, och bländade alla på röda mattan med en neongul jacka som gör att resten av henne försvinner.

2018

Att Pernilla Wahlgren tycker om ananas har väl ingen missat – därför var det kanske ingen chock när hon dök upp i en sommarklänning brydd med ananasar på Stockholm Pride.

Annons
Se också: Så såg kändisarna ut som ungaBrand logo
Se också: Så såg kändisarna ut som unga
Annons
Annons