0:49

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren

(0:49)

1985

18 år gammal var Pernilla Wahlgren ruskigt förtjust i rosa, och stylade sin bulliga vinterjacka med en lika rosa halsduk.

Bertil S-son Åberg/SVT

Mest häpnadsväckande klänningarna från Met-galan

1989

Pernilla tog i från tårna när hon klädde sig för att stå på scen. Den här outfiten mixar färg och en sportig look med ett brett läderbälte och bling – more is more!

Karin Törnblom/TT

1990

Pernilla försvinner lite i den här bylsiga outfiten med en stor rock med axelvaddar över en knallröd klänning – som förmodligen också har axelvaddar.

Roger Tillberg/TT

Trendiga kostymer – och så stylar du dem hösten 2021

1991

När Pernilla spelade Sandy i Grease, matchades 50-talskläderna med riktiga nittiotalsbryn.

STEFAN HYTTFORS

2001

Här visar Pernilla upp höstmode på Göta Lejon tillsammans med andra kändisar. Att matcha rouge och läppstift med en hel outfit bränner lite i ögonen.

Tommy Pedersen

2003

Pernilla tog i från tårna när hon tävlade i Melodifestivalen med Let your spirit fly, i en glansig kort klänning med strass, urringning och utskurna ärmar.

Claudio Bresciani/TT

Sofia Wistams galna moderesa – vågade klädvalen

2004

Pernilla tog med sig sonen Benjamin Ingrosso på biopremiär för Harry Potter och fången från Azkaban, och bländade alla på röda mattan med en neongul jacka som gör att resten av henne försvinner.

Krister Larsson / TT

2018

Att Pernilla Wahlgren tycker om ananas har väl ingen missat – därför var det kanske ingen chock när hon dök upp i en sommarklänning brydd med ananasar på Stockholm Pride.

Johan Jeppsson/TT

Utvald läsning

Femina