Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Här hittar du prinsessan Sofias snygga favoritväska – till budgetpris

07 nov, 2023 
Prinsessan Sofia beige väska
Vi älskar att spana in vad kungligheterna bär – och extra härligt är det när de fastnar för plagg och accessoarer som även vi andra skulle kunna unna oss.
Annons

Våra svenska kungligheter är mästare på att återanvända plagg och accessoarer – bland har vi sett kronprinsessan Victoria bära samma kostymer flera gånger. Även prinsessan Sofia har sina favoriter; bland annat den här snygga toteväskan som ser riktigt lyxig ut, men som faktiskt finns till riktigt fyndpris.

Prinsessan Sofia – beige vardagsväska

prinsessan sofia med en snygg beige väska

Sofia har bland annat matchat väskan med en snygg ton-i-ton-look med rutig kappa, cremevit ribbad topp, bruna kostymbyxor och ett par spetsiga pumps som matchar väskan.

Annons

Lika snygg är den till en mörkare outfit, som här till en mörkblå kappa, svart klänning och svarta stövlar. Perfekt för att pigga upp i vintermörkret!

prinsessan sofia med en snygg beige stor väska

Beige väska, Wera

Den cognacsfärgade väskan kommer från Åhléns eget märke Wera, har en fyrkatig form och är gjord i läder som är tåligt och håller sig snyggt under en lång tid. Just väskan som Sofia har är i skrivande stund slut i lager, men det finns en något mindre variant i samma modell och färg som utöver de dubbla handtagen har en axelrem som gör att du även kan bära väskan på axeln eller crossbody.

Annons
Liten beige vardagsväska i skinn från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Svart väska, Wera

Väskan finns också i en tidlös svart variant som även den stängs med en tryckknapp upptill.

Liten svart vardagsväska i skinn från Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.
Annons

Beige toteväska, Wera

Den väska som Sofia har är gjord i en rymlig totemodell som gör den till den perfekta jobbväskan, då den får plats med allt man kan tänkas vilja ha med sig under dagen. Väskan kan delvis stängas med en knäppning i mitten vilket ger en snygg form.

cognacsfärgad skinnväska från Wera/Åhléns
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.
Prinsessan Sofia - stilresan genom årenBrand logo
Prinsessan Sofia - stilresan genom åren
Annons