Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Så fixar du kontorsstilen – 15 plagg du inte får missa

04 aug, 2020 
AvLisa Nilsson
För en del är sommaren slut och det är dags att återgå till jobbet. Vissa kanske till och med får lov att gå tillbaka till sitt fysiska kontor. Vi har därför valt ut 15 plagg som gör kontorstiden lite snyggare och färggladare.
Annons

Semesterns goda tid är för en hel del över nu när många börjar jobba igen. Vissa kanske får lov att gå tillbaka till sitt kontor eller arbetsplats medan en del fortfarande kör hemmajobb.

Vi har därför tagit fram plagg att bära på hemmakontor som på plats, en snygg skjorta upptill för att se dressad ut på videomötet, men ett par snygga och sköna leggings ner till.

Tonerna vi ser är ljusa och lätta och nyanser av lavendel, när det kommer till mönster är det rutigt som gäller. Ett klassiskt mönster som sällan går ur tiden. Så spana in plaggen vi valt ut för att liva upp miljön på hemmakontoret eller på arbetsplatsen.

h&m

En vit knytblus är en stabil klassiker i garderoben, och med det svarta bandet får du en snygg markering kring halsen. De svarta knapparna är också en väldigt snygg detalj som gör att det 'händer' något mot det vita tyget. Blusen hittar du hos ANNONS H&M.

Annons
& other stories

De här byxorna är verkligen en favorit på kontoret i höst, den ljust lila färgen lyser upp kommande gråa dagar och linnematerialet för tankarna tillbaka till sommar och semester. Vi älskar den höga midjan och de snygga pressvecken. Byxorna hittar du ANNONS här.

Åhlens

En dubbelknäppt kavaj i rutigt är och förblir en tidlös klassiker. Den här kavajen är dessutom på rea och den hittar du ANNONS här.

Annons
& other stories

Ett par luftiga linnebyxor är ett måste om du fortfarande har hemmakontor, de skapar en viss uppklädd känsla men behåller den avslappnade semesterkänslan. Linnebyxorna hittar du hos ANNONS & Other stories.

Lindex

Vill du inte bära kavaj så är den här ribbade jackan med rundad krage ett bra alternativ om du ändå vill ha en dressad look. Den hittar du hos ANNONS Lindex.

Annons
Day birger et mikkelsen

En figurformad kavaj i ljusrosa lyser upp de annars mörka tonerna som förekommer på kontor. Dressa upp dig med matchande byxa. Kavajen som är från Day Birger et Mikkelsen är just nu på rea, fynda den ANNONS här.

day birger et mikkelsen

Matchande kostymbyxa till kavaj ovan. De hittar du på rea ANNONS här.

Annons
H&m

En snygg blus klär upp nästan vilken byxa eller kjol som helst. Den här blusen har volangdetalj från krage ner på bröstet och passar bra både med eller utan kavaj. Blusen kan du köpa ANNONS här.

h&m

Ljust går kavaj i rak modell, klä upp den med ett par kostymbyxor eller klä ner den med ett par blåa jeans och ett par sneakers. Passar bra både på kontoret och en dag på stan. Kavajen hittar du hos ANNONS H&M.

Annons
h&m

En vit t-shirt funkar alla dagar i veckan, till jeans och kavaj, till kostymbyxor utan eller med kavaj. T-shirten är en trogen följeslagare i höst, köp den ANNONS här.

baum und pferdgaten

Den här blusen från Baum und pferdgarten har ett mönster som sannerligen livar upp i kontorsvärlden. Midjan är något markerad och blusen passar mycket bra till ett par svarta kostymbyxor. Blusen hittar du ANNONS här.

Annons
& other stories

Skapa en avslappnad men uppklädd känsla med ett par flared leggings, passar lika bra på hemmakontoret som på ett vanligt kontor. Byxorna hittar du ANNONS här.

& other stories

En ribbad topp, med långa ärmar funkar bra till kostymbyxa och till jeans. Toppen på bilden hittar du ANNONS här.

Annons
Lindex

Tillbaka från semestern men fortfarande hemmajobb? Då är den här semsterkostymen perfekt, en snygg kavaj i linneblandning med tillhörande shorts – passar utmärkt för videomöten. Kavajen hittar du ANNONS här.

Karen by simonsen

Något som är återkommande i höst är rosa nyanser och smårutigt, våga färg och mönster – det gör återgången till kontoret lite mer glädjefylld! Kavajen från Karen by Simonsen hittar du ANNONS här.

Läs mer:

Annons