Såhär fyndar du på mellandags-rean:

Feminas mode och shoppingproffs tipsar!

Vi befinner oss i en shoppingintensiv fas av vintern, nämligen mellandagsrea-veckan. Här får du matnyttiga tips om hur du bäst fyndar under dessa intensiva shoppingrea-dagar. Du som har is i magen kan också vänta in slut-reorna i slutet av januari för de riktiga fynden!

Här samlar vi ihop tre punkter som det är viktigt att tänka på för att få den bästa shoppingupplevelsen och inte känna att man har förköpt sig i den i mellandagsrean.

Gör din research

Som med nästan allt gäller det att planera sin shopping för att kunna göra de bästa fynden. Mellandagsrean är ett utmärkt tillfälle att göra de stora inköpen som tex den drömmiga vinterkappan som kostar lite för mycket eller ett par kanske helt ljuvligt onödiga glittriga örhängen. Ha span på dina favorit-och drömplagg, för man vet aldrig om det kommer in ett drömerbjudande på JUST ditt drömköp. Och på det sättet har du också koll på ursprungspriset så det inte blir några luriga prishöjningar precis innan rean.

Planera i tid och köp plagg som funkar oavsett säsong

När det vankas reatider är det väldigt bra att spetsa in sig på säsongslösa plagg som tex lyxiga underkläder och sportplagg som inte hänger och faller på väderlek och säsong. Smycken är också bra saker att fynda på rean. Och för all del med dagen trista klimatutveckling är det inga problem med att köpa sin vinterkappa på rean och även nu kan man verkligen köpa Ifall du älskar att planerar och vill tjäna en hacka är detta inte en dum strategi att spara pengar -och på det sättet unna dej själv en fin blus för pengarna du sparar.

Kurera dina wishlists på dina favoritshoppingsajter

Ta rygg på alla shoppingnördar som gillar att nätshoppa. De jobbar extremt mycket med shoppingsajternas wishlists-system. Vilket är superbra system för många shoppingsjter är ENORMA och det är lätt att man tappar bort sina drömköp när man trålar nätet efter fina plagg och prylar. Här lägger du allt du gillar och på det sättet har en överblick när det är roliga reor och prissänkningar på g.

Ha dessa små tips i åtanke när du ger dej ut i shoppinghavet vare sig det är på nätet eller i fysiska butiker. Och glöm inte: det kommer alltid en ny rea – så gråt inte över ett missat fynd för snart kommer mellansäsongsrean!

Läs mer:

Kostymbyxor med hög midja – 20 snygga shoppingtips vi älskar

Vinterns finaste matchande mjukisset i bra kvalitet – 16 shoppingtips

Vårmode 2021: Spana in de 8 viktigaste modetrenderna

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: