Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Så mycket kostar Pernillas klänning från allsången – se prislappen

03 jul, 2024 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Pernilla Wahlgren dök upp i en gul klänning i veckans Allsång på Skansen-avsnitt. Femina vet mer om klänningen – och dess prislapp.
Annons
Pernilla Wahlgren inför årets Allsång: "Lasse och pappa kommer att hyllas"Brand logo
Pernilla Wahlgren inför årets Allsång: "Lasse och pappa kommer att hyllas"

SVT:s långkörare Allsång på Skansen är äntligen igång igen! Precis som förra året är det soliga Penilla Wahlgren som leder programmet. Varje tisdag bjuder hon tittare och publik på sång, humor och överraskningar från Sollidens scen på Skansen i Stockholm.

Under gårdagen, tisdagen den andra juli 2024, fick Pernilla besök av artisterna Molly Sandén, Omar Rudberg, Peg Parnevik, Tomas Ledin, Mange Schmidt och Byz.

Det bar Pernilla Wahlgren på Allsång på Skansen – allt om den gula klänningen

Kvällen till ära dök Pernilla, som alltid är stilsäker i sina klädval på scenen, upp i en vacker gul klänning. Klänningen, kort med lite vidd i kjolen, kommer från märket Maje. Ett franskt brand.

Märket startades av Judith Milgrom, grundare och konstnärlig ledare. Målet var att Maje skulle förkroppsliga generositet, kreativitet, femininitet och frihet. Maje föddes i Paris år 1998 och har sedan dess blivit ett internationellt varumärke. För närvarande finns man i hela 40 länder med 620 försäljningsställen. Plaggen beskrivs ha en feminin siluett som är diskret men ändå glamorös, kollektionerna innehåller, i regel, både mer klassiska plagg men också trendigare varianter med en twist.

Klänningen Pernilla bar i programmet är i modellen Robby, en klänning som finns både i ett kort och ett längre format. Klänningen släpptes i år, 2024, och har en prislapp på närmare 3 000 kronor. Just nu är dock klänningen på rea och kostar strax över tvåtusen kronor.

Häromveckan bar Pernilla en klänning av norsk design, från märket By Timo.

Annons