Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Säsongens snyggaste jeans — så stylar du dem!

01 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Ett par riktigt bra jeans är alltid ett välkommet tillskott i garderoben. Här har vi valt ut hösten och vinterns snyggaste jeans och tipsar om hur du kan styla dem.
Annons

Ett par bra jeans kan bli en stöttepelare i garderoben och de går att styla till många olika typer av outfits. Samma par jeans funkar lika bra på jobbet som på partyt, det handlar bara om att man ska klä upp eller ner dem med olika typer av accessoarer och smycken. Till jobbet eller vardags kan du matcha jeansen med en snygg t-shirt och en öppen kofta eller kavaj och en skön sneaker. Till festen satsar du på samma byxa men med en snygg blus, ett par festliga örhängen och ett par snygga stövletter.

Här har vi valt ut höstens snyggaste jeans i tre olika modeller, de med vida ben, utställda ben och modellerna med raka ben.

Jeans med raka ben

Ljusa jeans är en trend vi kommer att se mycket av framöver. Matcha dessa jeans med en beige eller vintervit stickad tröja i oversize-modell. Från & Other Stories.  (reklamlänk)

Annons

Svarta Levis-jeans i deras populära ribcage-modell. Denna jeansmodell passar till det mesta i garderoben, men varför inte köra på en stilren outfit med en vit skjorta och svart tunn tröja över.

Raka jeans i klassisk denimfärg, matcha med en tight polotröja och en öppen kaftan eller långkofta. Från Gina Tricot. (reklamlänk)

Annons

Jeans med vida ben

Ljusblå vida jeans med hög midja, matcha med en snygg topp och en tunnare jacka, från Lindex.

Snygg mörkblå denim i lösare modell från Whyred (reklamlänk), matcha med en skjorta och en snygg stickad pullover.

Annons

Croppade jeans med hög midja och vida ben, från Monki (reklamlänk). Matcha dessa med en stor stickad polotröja och ett par snygga sneakers för en avslappnad stil.

Jeans med utsvängda ben

Ett par ordentligt utsvängda jeans från Lee (reklamlänk), dessa matchar vi gärna med en blus i ett glansigt material och ett par härliga örhängen.

Annons

Snygga vardagsjeans med utställda ben, matcha dessa med en stor skjorta som antingen stoppar in eller låter hänga utanför. Från Arket. (reklamlänk)

Ett par svarta croppade jeans med bootcut matchar vi gärna med en snygg stövlett och en skön stickad tröja. Från Filippa K. (reklamlänk)

Läs även: 

Annons