Artikeln innehåller reklamlänkar

Ett par bra jeans kan bli en stöttepelare i garderoben och de går att styla till många olika typer av outfits. Samma par jeans funkar lika bra på jobbet som på partyt, det handlar bara om att man ska klä upp eller ner dem med olika typer av accessoarer och smycken. Till jobbet eller vardags kan du matcha jeansen med en snygg t-shirt och en öppen kofta eller kavaj och en skön sneaker. Till festen satsar du på samma byxa men med en snygg blus, ett par festliga örhängen och ett par snygga stövletter.

Här har vi valt ut höstens snyggaste jeans i tre olika modeller, de med vida ben, utställda ben och modellerna med raka ben.

Jeans med raka ben

Ljusa jeans är en trend vi kommer att se mycket av framöver. Matcha dessa jeans med en beige eller vintervit stickad tröja i oversize-modell. Från & Other Stories.  (länk till butik)

Svarta Levis-jeans i deras populära ribcage-modell. Denna jeansmodell passar till det mesta i garderoben, men varför inte köra på en stilren outfit med en vit skjorta och svart tunn tröja över.

Raka jeans i klassisk denimfärg, matcha med en tight polotröja och en öppen kaftan eller långkofta. Från Gina Tricot. (länk till butik)

Jeans med vida ben

Ljusblå vida jeans med hög midja, matcha med en snygg topp och en tunnare jacka, från Lindex.

Snygg mörkblå denim i lösare modell från Whyred (länk till Ellos), matcha med en skjorta och en snygg stickad pullover.

Croppade jeans med hög midja och vida ben, från Monki (länk till butik). Matcha dessa med en stor stickad polotröja och ett par snygga sneakers för en avslappnad stil.

Jeans med utsvängda ben

Ett par ordentligt utsvängda jeans från Lee (länk till Ellos), dessa matchar vi gärna med en blus i ett glansigt material och ett par härliga örhängen.

Snygga vardagsjeans med utställda ben, matcha dessa med en stor skjorta som antingen stoppar in eller låter hänga utanför. Från Arket. (länk till butik)

Ett par svarta croppade jeans med bootcut matchar vi gärna med en snygg stövlett och en skön stickad tröja. Från Filippa K. (länk till butik)

Läs även: 

Bästa blusarna och skjortorna i butik just nu!

10 snyggaste stövletterna just nu!

Snyggaste klänningarna i butik under 500 kronor!

Mest läst