Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Sharon Stone snyggare än någonsin – hyllas för glamourösa klädstilen

19 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sharon Stone i Cannes.
Sharon Stone hade alla blickar på sig när hon stod i centrum under Cannes-festivalens sista dagar.
Skådespelaren var snyggare än någonsin i sina glamourösa klänningar, och matchade med grått hår när hon glänste på röda mattan.
”Sharon – ju äldre hon blir, desto vackrare glänser hon”, skriver ett fan.
Annons
Röda mattan i Cannes genom tidernaBrand logo
Röda mattan i Cannes genom tiderna

Hollywood-stjärnan Sharon Stone ägde de sista dagarna av filmfestivalen i Cannes, när den avslutades i helgen. I flera iögonfallande kreationer intog skådespelaren röda mattan, och hamnade minst sagt i centrum – det var svårt att tro att Sharon Stone hunnit fylla 63 år när hon gled fram.

På premiären av den ungerska filmen The story of my wife dök Sharon Stone upp i en ljusblå tyllbakelse med långt släp och stort omfång, smyckad med mängder av tygrosor framtill och i längderna. Den extravaganta klänningen är signerad Dolce & Gabbana.

Annons

Hyllades med ärofylld titel

På fredagen var det dags för Sharon Stone att få en utmärkelse efter lång och trogen tjänst i branschen – skådespelaren tilldelades titeln Commander of the Order of Arts and Letters, av vännen och regissören Thierry Fremaux. Hon hade då en betydligt mer minimalistisk outfit, och tog emot den ärofyllda utmärkelsen klädd i en vackert babyrosa kostym med långa ben, matchat med en randig skjorta under.

Men det stora modenumret kom på filmfestivalens finalkväll, då Sharon Stone skulle presentera vinnaren av Guldpalmen, filmen Titane. Stone skred fram i en vacker vit klänning med glittrande liv i silver. Klänningen, som också den är av Dolce & Gabbana, hade en bar axel, släp och vågad slits – och den 63-åriga stjärnan var strålande vacker. Hennes korta blonda hår med gråa inslag matchade snyggt till kreationen.

Annons

Sharon Stone hyllades efter sina dagar på Cannes-festivalen, och har omskrivits av stora medier världen över. Även hennes fans hyllade hennes looks på röda mattan.

”Sharon – ju äldre hon blir, desto vackrare glänser hon”, skriver en person på Twitter.

”Fantastisk själ som skiner igen en vacker kropp”, tycker en annan.

”Sipprar av lysande energi”, hyllar en tredje.

Annons