Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Sharon Stones stilresa på röda mattan – vackra klänningarna

08 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Sharon Stone har alltid gått sin egen väg, både i karriären och i sin klädstil.
Under sin långa karriär har hon hunnit med en rad vackra och speciella kreationer på röda mattorna.
Här är klänningarna som stuckit ut genom åren!
Annons
Julia Roberts bästa filmlooks genom årenBrand logo
Julia Roberts bästa filmlooks genom åren

1994 – Oscarsgalan

På Oscarsgalan 1994 bar Sharon Stone en svart paljettklänning med halterneckringning, som stod i snygg kontrast mot hennes blonda hår och bleka hud.

1995 – Golden Globe-galan

På Golden globe-galan 1995 plockade Sharon Stone fram sin Old Hollywood-stil, med ljust champagnefärgat siden, lagda lockar och blodröda läppar. Outfiten hade en modern twist med hög slits och skjorta upptill.

Annons

2002 – Oscarsgalan

Sharon Stone valde den här galan en svart tajt klänning med pärldetaljer. Klänningen kompletterades med transparent rygg och en avancerad skärning mot ryggslutet.

2003 – Golden Globe-galan

Det här året kastade Sharon Stone sin mer eleganta sida åt sidan, och in på röda mattan kom vågade cowboy-Sharon! Här har hon anammat alla trender från 2003 – kort kjol med asymmetriska fransar, spetsiga stövlar med sylvass klack och en paljettopp med fjäderdetaljer.

Annons

2007 – Golden globe-galan

Sharon Stone har ofta varit förtjust i att klä sig i en färg på röda mattan – och den färgen är oftare än inte svart. 2007 plockade hon fram en dramaqueen, och matchade sin svarta långklänning med en iögonfallande jacka med hög krage och fjäderdetaljer.

2011 – Oscarsgalan

Åter igen var det svart, dramatiskt och fjädrar som gällde för Sharon Stone, på Oscarsgalan 2011. Det matchade hon med röda läppar och en voluminös blond frisyr.

Annons

2018 – Golden Globe-galan

Skådespelaren tog sällskap av sin son Roan Joseph Bronstein på röda mattan, och var snygg i en svart figursydd klänning med utklippta detaljer och krage.

2021 – Cannes filmfestival

På Cannes filmfestival 2021 visade Sharon Stone upp en rad spektakulära outfits – men den här grekisk gudinna-looken minns vi mest. Med en axel, hög slits och silverdetaljer på den här böljande vita klänning var Sharon Stone snyggare än någonsin.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons