Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Sköna och snygga kläder för hemmakontoret

19 mar, 2020 
AvIda Gustafsson
Många av oss jobbar numera hemifrån och kravet på skönare kläder känns mer aktuellt än någonsin. Men att sitta hemma i full mysmundering är kanske inte aktuellt för alla. Så här har vi valt snygga och bekväma kläder som du kommer även att ha nytta av resten av säsongen.
Annons

I dessa dagar är det många av oss som jobbar hemma. De flesta råden om ”hur man jobbar hemma” fokuserar på att det är viktigt att hålla i sina rutiner, att man kliver upp vid samma tidpunkt som vanligt och att man gör sig i ordning och klär sig på morgonen som för en vanlig arbetsdag. Och att klä sig som vanligt för en arbetsdag kan faktiskt påverkar hjärnan och bidrar till att vi tänker bredare och har lättare att fokusera, enligt en studie från USA.

Men att sitta fullt utrustad i skjorta och kavaj känns kanske lite väl formellt en helt vanlig arbetsdag i hemmet. I stället är det garderobens lite mer bekväma plagg som dyker upp nu. Du behöver inte klä dig i full mysmundering men plagg som drar åt det bekvämare hållet är ju aldrig fel. Men  du behöver inte tumma på stilen för att vara bekväm!

Här nedan lyfter vi kläder och accessoarer som är sköna att sitta hemma och jobba i, men som också är fina och ser propra ut – vilket kan vara en fördel ifall du har videomöten.

Annons

Sköna och snygga kläder för hemmakontoret

Lång klänning med puffärm och slits i sidorna, från Kappahl. (reklamlänk)

Man behöver inte vara ute för att bära halsduk, en mjuk halsduk kan vara skön att svepa om axlarna när det känns lite kyligt inne, vilket det till slut ofta gör om man sitter stilla framför datorn, denna halsduk är i en mjuk blandning av ull och kashmir, från Filippa K.  (reklamlänk)

Annons

Varför inte satsa på en fin ring att titta på under arbetsdagen? Denna kommer från Pearls for girls. (reklamlänk)

Röd voluminös klänning med vita blommor, från Joanna Ortiz kollektion för H&M. (reklamlänk) Bär ett skärp i midjan om du vill definiera silhuetten och ett par sköna tights under.

Annons

Svart skärp i syntetläder, från Åhléns. (reklamlänk)

Svarta tights i bomull, från Arket. (reklamlänk)

Annons

Silverörhängen som är förgyllda med 22 k guld, från Sarah Winther. 

Skjorta i oversizemodell med puffärm, snygg att bära instoppad i en kjol eller utanpå ett par byxor. Från Tôteme. (reklamlänk)

Annons

Lyxmys-set i puderrosa kashmir, mjuk v-ringad tröja med puffärm (reklamlänk) som är jättefin till ett par jeans men också ett par mjuka ribbstickade byxor (reklamlänk), från Soft Goat. (reklamlänk)

Är man fin i håret känner man sig ofta lite fin, och de dagar man inte orkar att fixa frisyren är det fint med ett diadem, från By Malina. (reklamlänk)

Annons

Har du långt hår kan du svepa upp håret i ett snyggt spänne, från Glitter.  (reklamlänk)

 

 

Mönstrad maxiklänning med skräddad smock upptill, från Rodebjer.  (reklamlänk)

Annons

En fotriktig toffla är alltid skönt oavsett årstid och tillfälle, dessa kommer från designern Proenza Schoulers samarbete med Birkenstock. (reklamlänk)

Vit topp med puffärm, från H&M. (reklamlänk)

Annons

Vida stretchbyxor med resår i midjan, från By Malene Birger. (reklamlänk)

Stickad kjol i a-linjemodell, från Wera.  (reklamlänk)

Annons

Ljusblå öppen långkofta med fin strukturstickning, från Vero Moda.

 

 

 

Annons

Skönt set med huvtröja (reklamlänk) och mjukisbyxor (reklamlänk), perfekt att dra på sig efter jobbet. Från Bread and Boxers. (reklamlänk)

Annons