Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Skorna du ska satsa på för att skapa wow-känsla

26 maj, 2021 
AvAnnika Norman
FotografMattias Edwall
Efva Attling i rosa klänning och rosa skor med strassprydd rosett på. frilagda bilder på 5 olika skor som återkommer i artikeln nedan "Skor du ska satsa på för att skapa wow-känsla".
Efva Attlings drömmiga pumps kommer från Custommade. Foto: Mattias Edwall.
Skor är utan tvekan ett av de enklaste sätten att lyfta din outfit! Vi har valt ut 16 par som garanterat kommer tillföra det lilla extra, oavsett om du kör en klassisk baslook eller går all in på färg och mönster.
Annons

Skor som sticker ut, lyfter eller kompletterar din look är skorna vi fokuserar på just nu. Vi har valt ut ett härligt gäng som mer än gärna får flytta in på skohyllan. Oavsett om du gillar klackar, platta sandaler eller är en sneakers-tjej så tror vi att du kommer hitta en ny skofavorit.

Lila flätade sandaletter

Ljuslila sandaletter med klack och breda, flätade remmar som går över foten. Sandaletter från H&M.
Slip-ins, 349 kr, H&M. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Efter Bottega Venetas flätade sandaler är vi många som drömmer om liknande skomodeller. Ibland är man extra tacksamma för klädkedjorna och de lite mer plånboksvänliga priserna... Se mer och köp skorna här! (reklamlänk)

Annons

Spetsiga slip-ins

Knallrosa slip-ins med spetsig tå och kort, smal klack. Skor från Zara.
Slip-ins, 399 kr, Zara.

Knallrosa och spetsigt – här har du verkligen ett par som sticker ut! Matcha dem men ett par croppade jeans och en oversizad blazer för en supercool look. Se mer och köp skorna här!

Mjuka tofflor

Ljusblå sandaler i flip-flop modell. Sandaler från Mango.
Tofflor, 599 kr, Mango.

De fyllda, lätt puffiga sandalerna är en av vårens hetaste skomodeller, visst ser du sköna ut? Se mer och köp skorna här!

Annons

Höga sandaletter

Orange sandalett med hög klack och flera tunna, flätade remmar över foten och långa remmar som ska knytas runt vristen. Sandaletter från Atp Atelier.
Sandaletter, 3900 kr Atp Atelier.

Klack och långa remmar som du knyter uppe på vaden, en klassisk "snygg-skor" som passar perfekt till avklippta jeans och ger dig några extra centimeter i benlängd. Se mer och köp skorna här!

Sandaler med kilklack

Gula remsandaler med kilklack. Sandaler från Vagabond.
Sandaler, 900 kr, Vagabond.

En enkel sandal med mellanhög kilklack är en klack som de flesta av oss klarar av. Välj gärna en poppig färg för extra sommarfeeling! Se mer och köp skorna här!

Annons

Chunky sneakers

Chunky sneakers med snörning, helt i knallrosa. Sneakers från Balenciaga.
Sneakers, 7950 kr, Balenciaga.

It-sneakers nummer ett! Balenciaga fortsätter att väcka ha-begär med originalet av "chunky sneakers". Se mer och köp skorna här!

Sandaler med bred klack

Vita sandaletter med hög, krökt klack. Sandalerna är i skinn med bred rem runt vristen. Sandaler med klack från Rodebjer.
Sandaletter, 3995 kr, Rodebjer.

En minimalistisk sandal med den böjda klacken som en enkel och snygg detalj går vi mer än gärna runt i. Se mer och köp skorna här!

Annons

Sandaler med låg klack

Låga sandaler med kort, spetsig klack. Beigea i canvasaktigt tyg med korta fransar.
Sandal, 5600 kr, Acne.

Är du på jakt efter något lite speciellt i skoväg? Här har du en riktigt cool liten klack som gör vilken look som helst extra intressant. Se mer och köp skorna här!

Platta loafers

Naturvita, platta loafers i mjukt skinn. Går även att användas som slip-in skor om man viker ner kanten i bakre delen av skon. Loafers från Cos.
Loafers, 1350 kr, Cos. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Här har du ett par perfekta vardagsskor som du kan använda både som loafers och slip-ins genom att vika ner bakre kanten – lika enkelt som snyggt! Se mer och köp skorna här! (reklamlänk)

Annons

Sköna flip-flops

Lila flip-flops i gummi. Flip-flops från Havaianas.
Flip-flops, 300 kr, Havaianas. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Sommarens ständiga favoriter i en poppig, lila nyans? En färgklick till såväl badkläder och jeans med trenchcoat över. Se mer och köp skorna här! (reklamlänk)

Spetsiga lågskor

Platta blå skor med spetsig tå och slickback med spänne. Skor från Arket.
Sling-backs, 1750 kr, Arket. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Platta spetsiga skor är supersnyggt till ett par croppade jeans. Och blått och denim är ju verkligen en drömkombo. Så vad väntar vi på? Se mer och köp skorna här! (reklamlänk)

Annons

Platta tofflor

Platta sandaler i beige veganskinn, bred, tvinnad rem över tån.
Sandal, 1395 kr, Flattered.

Ett par minimalistiska tofflor med en twist, bokstavligt talat! De här tofflorna passar till det mesta och trots att de är enkla i modellen ger de din outfit det där lilla extra! Se mer och köp skorna här! (reklamlänk)

Coola Converse

Beige / off-white sneakers i klassisk Converse-modell med chunky sula och transparenta detaljer. Sneakers från Converse.
Sneakers, 1630 kr, Converse.

De klassiska Conversen har fått sig en rejält uppdatering i samarbetet med modedesignern Kim Jones. Lite mer chunky än originalet men precis lika snygga. Se mer och köp skorna här!

Annons

Färgglada ballerinas

Gula ballerinas med rak tå och en liten rosett framtill. Ballerinaskor från Zara.
Ballerinas, 399 kr, Zara.

Ingen sommar utan ballerinas! Uppdatera gärna den klassiska sommarskon med någon härlig färg. Pastellgul, någon? Se mer och köp skorna här!

Sandaler med remmar

Sandaletter med träklack. Ljusblå remsandaler med tunna remmar som knyts upp på vristen. Sandaletter från And other stories.
Sandaletter, 890 kr, And other stories. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Enkla remsandaletter är ändå en favorit! Så snyggt till romantiska sommarklänningar, den midi-långa sidenkjolen eller favoritjeansen. Se mer och köp skorna här! (reklamlänk)

Annons

Sandaler med slingback

Röda sandaler med tjocka, fluffiga remmar över fot och runt vristen. Knuten framtill och tvinnade remmar. Låg klack och öppen tå. Sandaler från Ganni.
Sandal, 2295 kr, Ganni.

Det här är ett par sandaler som verkligen “poppar” och gör hela looken, särskilt om du klär dig i en enkel och neutral look. De fungerar såklart lika bra om du kör en klassisk maximalistisk look med starka färger och härliga mönster. Se mer och köp skorna här!

5 snabba om Idolsäsongen med Katia MosallyBrand logo
5 snabba om Idolsäsongen med Katia Mosally
Annons