Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Slipp prova jeans – så vet du om de passar med enkla knepet

29 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografPexels.
Få personer tycker det är kul att prova jeans, men det är ett nödvändigt ont för att hitta vilka som passar.
Men det finns faktiskt ett smart knep som gör att du enkelt kan ta reda på om jeansen passar – utan att behöva testa dem.
Annons
Säsongens dresscode – så stylar du vårens trenderBrand logo
Säsongens dresscode – så stylar du vårens trender

Jeans är ett av de allra vanligaste plaggen i de flesta garderober - det snygga och praktiska plagget är en del av vardagsuniformen, men kan också lätt kläs upp till fest. Men för att hitta de där perfekta jeansen att bära igenom livet så måste man testa många olika par. Eller måste man det?

Att testa jeans är nog långt ner på listan över roliga saker att göra för de flesta av oss - det tar tid och energi, gör att man känner sig ful om jeansparen inte sitter bra, och man känner sig misslyckad när det verkar omöjligt att hitta rätt.

Jeansknepet som gör att du slipper testa jeans

Men det finns ett enkelt knep som i alla fall kan göra det lättare att testa jeansen, och göra processen snäppet smidigare. För att slippa dra på dig massor av olika par jeans i provhytten så kan du börja med att testa jeansen runt halsen. Ja, du läste rätt! På sociala medier-appen Tiktok sprids nu ett gammalt knep som fungerar, och som chockar många som testar det.

Annons

”Om de passar runt halsen så passar de”, säger kvinnan i Tiktok-klippet som har spridits på nätet.

Principen är alltså att du tar jeansen du vill prova, och testar om du får runt midjan på jeansen runt halsen. Om jeansen inte når runt halsen så kommer de antagligen vara för små på. På så sätt slipper du testa jeans som inte skulle passa i midjan.

Om du inte orkar testa jeansen alls och chansar på ett köp efter testet finns såklart risken att jeansen inte sitter bra i benen även om de passar i midjan.

Källa: News18.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons