Kvinna med skavsår.
Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter
1:04

Efter reklamen: Dags att rensa badrumsskåpet? Så länge håller dina skönhetsprodukter

(1:04)

Slå på ljud

Vi har alla gjort misstaget att försöka använda ett par nya sandaletter eller sandaler en varm sommardag, och senare fått betala med blödande fötter och smärtsamma skavsår. Men nu kan det problemet vara ett minne blott.

Tiktok-profilen Devin, som har över 166 000 följare på Instagram, delar i ett klipp på den populära sociala medier-plattformen med sig av ett knep som har hjälpt henne att hålla skavsåren borta – och det är inget komplicerat tips hon kommer med.

– Okej, jag har ingen aning om huruvida det här är något alla känner till eller inte. Men när jag har på mig ett par nya sandaletter som jag i vanliga fall får blåsor av, så applicerar jag deodorant ovanpå foten där jag i vanliga fall skulle få blåsan. Och jag får aldrig blåsor längre, säger Devin.

Här dyker prinsessan Sofia upp – i sommarens mest perfekta klänning

Hon fortsätter:

– Jag brukade alltid förstöra skor med mitt blod. Men sedan jag började göra det här så kan jag använda vilken sko som helst, det är verkligen fantastiskt.

Smarta tipsen för att slippa blåsor

Devin förtydligar i kommentarerna att hon använder deodorant i form av deostick, och att en sprayvariant inte fyller samma funktion. I kommentarsfältet är det många som understryker att knepet verkligen fungerar – men också de som har sina egna varianter av tipset.

Här dyker kronprinsessan Victoria upp – i sommarens smartaste accessoar

”Du kan göra samma sak med hudkräm och det hindrar också blåsor från att bildas”, skriver en person.

”Testa det med skavningsgel också”, skriver en annan.

”Jag beställde precis Foot glide och det är otroligt. Det är ungefär som deodorant men gjort för fötterna”.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@devinraimo/video/7236853445263822126?_r=1&_t=8dA20DivR5W&social_sharing=v3

Mest läst