Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Smarta föremålet som gör alla skor mycket mer bekväma

09 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Vill man vara fin får man lida pin – det gamla talesättet behöver inte längre gälla dina fötter.
Nu hyllas en funktionell sula som kan göra alla skor mer bekväma och sköna att gå i.
Annons
Här är skorna du borde satsa på i höstBrand logo
Här är skorna du borde satsa på i höst

Vi har nog alla gjort misstaget – köpt skor bara för att de är snygga, och inte brytt oss om att de inte är särskilt bekväma. Särskilt kvinnor som använder högklackade skor känner nog igen sig i att ha smärtande fötter halvvägs in i kvällen, och känna att de helst skulle vilja ta av sig skorna eller byta till ett par bekväma sneakers.

Men nu hyllas en särskild skosula, som uppges hjälpa mot många obekväma skor – Fultons skoinlägg. Eva Thomas på In Style har testat sulorna, och gått emot sina egna fördomar om att inlägg är ”osexigt” eller ”bara för gamla”. Att ta hand om sina fötter har ingen ålder, och de särskilda skosulorna gör att du kommer kunna gå längre i dina obekväma skor – helt enkelt för att de blir skönare.

Annons

– Jag har aldrig testat skoinlägg innan Fulton-sulorna, men jag har hört att vissa av dem är komplicerade. Det är inte Fultons. Du behöver inte trimma eller forma dem initialt, du köper helt enkelt bara din vanliga skostorlek och lägger in dem i dina skor, säger modeskribenten i tidningen.

Får inte ont i ryggen

Sulorna är gjorda för att forma sig efter ens ena fötter och vad man har för gångstil, något som ju varierar väldigt mycket mellan olika människor. Det är den teknologin som gjort att just de här sulorna blivit mer omskrivna än en del andra.

Eva konstaterar att inte bara hennes fötter mår bättre av sulorna, men också henne rygg.

– Jag märkte att jag enkelt kunde vara på fötterna hela dagen, till skillnad från förr då jag blev trött i fötterna inom några timmar. Jag hade inte heller min vanliga smärta i ryggen, som jag alltid har antagit beror på att jag sitter vid skrivbordet hela dagen. Det visar sig bero på mina skor som inte gett bra stöd.

Skribenten testade sulorna i både sneakers, boots och andra skomodeller – och kunde enkelt gå 20 000 steg utan att få ont.

Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknepBrand logo
Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep
Annons