kvinna med vitt linne
Fem favoriter från Femina – underklädesspecial
1:9

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina – underklädesspecial

(1:9)

Slå på ljud

Många med stora bröst upplever problem med att få kläderna att sitta som de ska – de hasar ner, flyttar på sig eller ger inte brösten det stödet de behöver.

Därför är det kanske inte så konstigt att ett nytt knep sprids som en löpeld på sociala medier-appen Tiktok och har setts över 800 000 gånger på bara några dagar. I klippet visar modeentusiasten Brooklyn Jaes ett tips som gör att brösten får mer stöd när man bär ett vanligt linne med stretch.

Brooklyn börjar knepet med att stå klädd i en vit byxdress med linneskärning upptill, där hon har linnet som de flesta har.

”Om du har stora bröst, bär inte ditt linne så här”, skriver hon i klippet.

Inspireras av TV4-programledarna – 7 vackra sommarklänningar

Visar enkla tipset

Hon visar sedan hur hon trär axelbanden över huvudet, så de korsar varandra över bröstet. Det ger båda en mer unik design på linnet, men gör också att brösten får mer stöd än om axelbanden sitter som vanligt. För att kunna trä axelbanden över huvudet utan att ta sönder plagget behöver det dock vara tyg med mycket stretch.

”Mer stöd”, skriver hon när hon visar resultatet.

Här visar hon resultatet.

Foto: Tiktok.

Bland de hundratals kommentarerna är det många som tycker att det är ett smart knep och kallar Brooklyn för geni, medan andra tycker att det inte fungerar.

”Jag försöker föreställa mig hur jag skulle få av mig detta om jag är full”, skriver en person.

Modedetaljen som Kate Middleton gjort modern igen

”Jag försökte det där och tyckte det kändes som om jag skulle kvävas. Men jag hatar att ha något nära min hals”, konstaterar en annan.

Mest läst