Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Smarta tipset – för att inte visa behån

06 sep, 2022 
AvAino Oxblod
Fotograftiktok.
göm din behå under omlottskjorta
De flesta vill inte att behån ska råka synas när man bär en urringad topp eller skjorta – något som är lätt hänt framförallt med en större byst.
Här delar modeexperten Shayna Moretti med sig av sitt bästa tips.
”Man kommer inte kunna se din behå”, konstaterar Shayna.
Annons
Bh-skolan med FeminaBrand logo
Bh-skolan med Femina

Att ha en knytblus med urringning är riktigt snyggt – men det kan vara svårt att få till. Många vill helst ha plagget utan att behån under ska synas, men det är knepigare att lyckas med än man kan tro, speciellt för personer som är kurvigare med större byst.

Därför är det kanske inte konstigt att modeprofilen Shayna Morettis smarta tips har blivit uppmärksammat, och omskrivet i tidningar som The Sun. Shayna är midsize och delar gärna med sig av modetips för personer med liknande kroppsform och en fylligare byst.

Så får du till snygga looken utan att visa behån

I videoklippet visar Shayna hur hon står med en behå och en uppknäppt blus, och försöker knyta den över brösten. Först går det inte att få till en knut utan att behån syns under, men sedan visar hon sitt tips. Modeprofilen tar först ena skjortänden och trär mellan brösten ner bakom behån.

Hon rättar till den så att delen är sträckt, innan hon tar den andra sidan och trär den underifrån bakom behån. Sedan rättar hon till tyget så det täcker behån helt, innan hon knyter en till knut och får till den där perfekta knytblus-looken utan risk för att visa behån.

”Det här kommer ge dig en perfekt knut framtill varje gång. Man kommer inte kunna se din behå”, skriver hon på Tiktok.

Annons