Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Smarta tipset när du köper jeans – gör alltid detta

17 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT, PEXELS
bekväma jeans dam 2023
Att köpa jeans är inte helt enkelt – att hitta ett par som sitter både snyggt och bekvämt är lättare sagt än gjort.
Nu sprids ett knep för att se om jeansen är bekväma eller inte, som alla borde testa i provrummet innan de slår till och köper ett nytt par jeans.
– Köp inte ett par byxor utan att göra det här först, säger Piper Phillips.
Annons
Se säsongens snyggaste jeans härBrand logo
Se säsongens snyggaste jeans här

Jeans är en självklar del i nästan alla garderober – men hur ska man gå till väga för att hitta det där perfekta paret? Vi vill ju alla ha jeans vi både tycker ser snygga ut, men som också är bekväma att ha på sig.

Det kan vara svårt att veta hur jeansen kommer kännas när du använder dem till vardags i ditt vanliga liv, men det går faktiskt att ta reda på i viss mån redan i omklädningsrummet.

Modeintresserade Piper Philips tycker om att köpa kläder, och hon delar nu med sig av ett smart knep hon använder sig av när hon köper jeans. I en video på Tiktok, som har setts över 200 000 gånger och skrivits om av The Sun, tipsar hon om hur viktigt det är att testa jeansen ordentligt när man handlar.

Annons

– Köp aldrig ett par jeans utan att göra det är först. Tjejer, det här är mitt råd till dig, jag bryr mig inte om hur mycket du älskar byxorna eller hur mycket du älskar jeansen. Köp inte ett par byxor utan att göra det här först, säger hon i videoklippet.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Därför ska du sitta i jeansen

Hon visar sedan hur hon både kollar jeansen från olika vinklar, men också testar att sätta sig på bänken i omklädningsrummet. Hon sätter sig både med benen i kors och till och med i skräddarställning innan hon är nöjd.

– Vi vill inte råka köpa ett par jeans som bara går att stå i, konstaterar hon.

Bland kommentarerna är det tydligt att hon inte är ensam om att testa sina jeans ordentligt, och att det finns olika sätt att få samma resultat.

Piper testar att sitta ordentligt i jeansen innan hon köper dem.

”Alltid”, håller en person med.

Annons

”Min mamma tycker jag är konstig för att jag gör det här”, skriver en person.

”Jag gör alltid knäböj”, konstaterar en annan.

Se 5 tecken på att du behöver en ny behåBrand logo
Se 5 tecken på att du behöver en ny behå
Annons