bekväma jeans dam 2023
Se säsongens snyggaste jeans här
1:27

Efter reklamen: Se säsongens snyggaste jeans här

(1:27)

Slå på ljud

Jeans är en självklar del i nästan alla garderober – men hur ska man gå till väga för att hitta det där perfekta paret? Vi vill ju alla ha jeans vi både tycker ser snygga ut, men som också är bekväma att ha på sig.

Det kan vara svårt att veta hur jeansen kommer kännas när du använder dem till vardags i ditt vanliga liv, men det går faktiskt att ta reda på i viss mån redan i omklädningsrummet.

Modeintresserade Piper Philips tycker om att köpa kläder, och hon delar nu med sig av ett smart knep hon använder sig av när hon köper jeans. I en video på Tiktok, som har setts över 200 000 gånger och skrivits om av The Sun, tipsar hon om hur viktigt det är att testa jeansen ordentligt när man handlar.

Jennifer Lopez bär trendiga modedetaljen

– Köp aldrig ett par jeans utan att göra det är först. Tjejer, det här är mitt råd till dig, jag bryr mig inte om hur mycket du älskar byxorna eller hur mycket du älskar jeansen. Köp inte ett par byxor utan att göra det här först, säger hon i videoklippet.

Därför ska du sitta i jeansen

Hon visar sedan hur hon både kollar jeansen från olika vinklar, men också testar att sätta sig på bänken i omklädningsrummet. Hon sätter sig både med benen i kors och till och med i skräddarställning innan hon är nöjd.

– Vi vill inte råka köpa ett par jeans som bara går att stå i, konstaterar hon.

Här är säsongens trendiga jeansmodeller som sätter vårstilen

Bland kommentarerna är det tydligt att hon inte är ensam om att testa sina jeans ordentligt, och att det finns olika sätt att få samma resultat.

Piper testar att sitta ordentligt i jeansen innan hon köper dem.

Foto: Tiktok.

”Alltid”, håller en person med.

”Min mamma tycker jag är konstig för att jag gör det här”, skriver en person.

”Jag gör alltid knäböj”, konstaterar en annan.

Se 5 tecken på att du behöver en ny behå
1:05

Efter reklamen: Se 5 tecken på att du behöver en ny behå

(1:05)

Slå på ljud
Mest läst