trender dam 2023
Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig
1:05

Efter reklamen: Jennifer Lopez och Ben Affleck har gift sig

(1:05)

Slå på ljud

”On wednesdays we wear pink” är en klassisk replik i ungdomsfilmen Mean girls, och det har blivit en fras många slänger sig med. Att en outfit kan piggas upp av ett eller flera rosa plagg kan nog många hålla med om, och i vår är det också riktigt trendigt med den härliga färgen!

En som tagit fasta på den trendiga färgpaletten är artisten och skådespelaren Jennifer Lopez, som inte är sen med att klä sig i det senaste modet. Nyligen lade hon upp en bild på sig själv på Instagram, där hon har på sig en vacker klänning som går helt i rosa, och citerar Mean girls.

Kändisarnas hårförvandlingar – ser helt annorlunda ut

”På onsdagar har vi rosa på oss”, skriver Jennifer Lopez, i ett direkt citat från filmen.

Jennifer Lopez trendiga look

Men att klänningen är rosa är inte den enda trenden som stjärnan tagit fasta på – klänningen är också prydd med en stor rosett vid halsen. Rosetter är en annan het modetrend under 2023, som synts på både modevisningar och inte minst på Golden globe-galans röda mattan.

Färgen rosa har minst sagt varit på agendan ett bra tag nu, och ”Valentino pink” har blivit ett begrepp för en intensivt mörkrosa färg som stjärnor som Anne Hathaway, Zendaya och Florence Pugh stylats i. I sommar har också Greta Gerwigs film Barbie premiär, med Margot Robbie och Ryan Gosling i några av huvudrollerna. Redan nu är filmen så hypad att rosa blivit en allt vanligare färg att styla sig i.

Hemligheten bakom kändisarnas snygga pagefrisyrer

Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott
2:19

Efter reklamen: Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott

(2:19)

Slå på ljud
Mest läst