Artikeln innehåller reklamlänkar
Sarah Jessica Parker och Cynthia Nixon på inspelningen av Sex and the City-rebooten 'And just like that'.

Vi är många som väntar med spänning på premiären av nya Sex and the City-serien 'And just like that'. Inte minst på grund av modeaspekten. Vi är nog många som följer serien enbart för des ikoniska modeögonblick, ofta med Carrie Bradshaw i spetsen.

Nu riktar vi istället blickarna till Cynthia Nixon, skådespelaren bakom en av seriens huvudpersoner; den rödhåriga advokaten Miranda Hobbes.

Cynthia Nixons poweroutfit

I originalserien från HBO, som sändes 1998 till 2004, var inte Cynthias karaktär det starkast lysande modelejonet. I de första bilderna från rebooten verkar det dock som att Miranda har lärt sig ett och annat med åren. Nu bär hon riktigt träffsäkra outfits som får oss att dregla av avund. Vår favorit so far är den här poweroutfiten nedan.

Sarah Jessica Parker och Cynthia Nixon på inspelningen av Sex and the City-rebooten 'And just like that'.

Sarah Jessica Parker och Cynthia Nixon på inspelningen av Sex and the City-rebooten 'And just like that'. Foto: Steve Sands/Shutterstock

Rutig skjortblus med det där lilla extra

Cynthias outfit bygger mycket på den eleganta skjortan hon bär. Det är den enda mönstrade delen av looken och därför dras ögat automatiskt dit. Den här vackra skjortan, utan krage och med snygga puffärmar, kommer från Polo Ralph Lauren. Här kan du köpa den. (länk till Wakakuu)

Långa jeanskjolar är tillbaka – så stylar du den!

Vida vita kostymbyxor med hög midja

En av de viktigaste detaljerna när det kommer till att skapa en poweroutfit är de rätta byxorna. Här har Cynthia Nixon lyckats med bravur. Hon satsar på ett par krispigt vita vida kostymbyxor med hög midja, precis som dessa från H&M. Läs mer och köp här. (länk till H&M)

Matchande kuvertväska av det lite större slaget

En bylsig kuvertväska i storlek XL har varit en megastor trend senaste året, så givetvis är den en del av Miranda Hobbes snygga outfit. Den här kuverväskan, som matchar skjortan snyggt, kommer från &Other Stories. Finns att köpa här. (länk till & Other Stories)

Ljusa klackskor med spetsig tå

Klackskon med den spetsiga tån var en go-to i 80-talet powersuits, när kvinnorna ville positionera sig gentemot männen på arbetsmarknaden. För den ultimata poweroutfiten är den här skon definitivt ett grymt val. De här i snygg pastellgul färg kommer från COS. Du hittar dem här. (länk till Cos)

Höstmodet är här! 14 trendiga modenyheter att bära hela hösten

Maffig statement-ring

Ingen poweroutfit är komplett utan en stor statement-ring. Den här ringen kommer från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här. (länk till Wakakuu)

Hängande stilrena örhängen

Som pricken över i:et på smyckesfronten bär Cynthia ett par elganta hängande örhängen. De här lyxiga örhängena kommer från smyckesdesignern Maria Black. Köp dem här. (länk till Wakakuu)

Jenny Strömstedt strålar i blått – i den här blå klänningen och kostymen

Så håller du stilen - 5 smarta modetips
0:58

Efter reklamen: Så håller du stilen - 5 smarta modetips

(0:58)

Slå på ljud
Mest läst