Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Sno stilen av Jenny Strömstedt – här är plaggen från hyllade looken

12 jun, 2024 
AvStina Meyerson
FotografNyhetsmorgon/Tv4/Instagram
Jenny Strömstedt i blommig blus i Nyhetsmorgon
Nu hyllas Jenny Strömstedts somriga outfit i Nyhetsmorgon. Femina har tagit reda på allt du vill veta om looken – och listar här samtliga plagg!
Annons
Jenny Strömstedts stil genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stil genom åren

Folkkära programledaren Jenny Strömstedt hyllas ofta för sin insats i tv-rutan, men lovordas också titt som tätt för sina snygga looks.

Inte minst i anslutning till morgonshowen Nyhetsmorgon, får Jenny ideligen otaliga kommentarer om hennes outfits. Många gånger fylls morgonshowens kommentarsfält på Instagram med komplimanger och frågor kring var man kan hitta plaggen som Jenny bär i programmet.

Nu hyllas Jenny för en somrig outfit, som passar lika bra till säsongens fester som till kontoret eller aw:n. Många har framför allt förälskat sig i Jennys blommiga blus – och Femina har tagit reda på allt du vill veta om looken, samt var du hittar alla plagg.

Annons

Psst! Älskar du också Jennys snygga stil och vill se fler av hennes looks? Här hittar du exempelvis en av hennes klänningar som höjts till skyarna på sociala medier!

Här är Jenny Strömstedts populära blus

Det är TV4:s stylist, Siroun Forsberg, som ligger bakom Jennys omtyckta look i Nyhetsmorgon. Stylisten har valt en blommig, löst sittande blus med voluminösa ärmar, ett par höga skräddade byxor i beige samt ett par svarta slingbacks.

Annons

På Instagram avslöjar Siroun att du kan hitta samtliga plagg på & Other Stories.

Blommig blus

& Other Stories

Lyxig, blommig blus i en blandning av silke och bomull. Blusen är skönt luftig och passar exempelvis utmärkt till sommarens fester.

Annons

Beige kostymbyxor

& Other Stories

Skräddade byxor med hög midja och pressveck. Byxorna passar lika bra till jobbet som till aw:n och kan stylas med det allra mesta!

Spetsiga svarta slingbacks

& Other Stories

En av säsongens trendigaste skomodeller är definitivt slingbacks. Just de här som Jenny har på fötterna har spetsiga tår, reglerbara remmar baktill och taxklackar.

Annons
Annons