Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Snygga plaggen som kvinnor med stora bröst älskar

21 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Att ha stora bröst är vackert, men kan försvåra klädshoppingen – ibland är det svårt för storbystade att hitta kläder som sitter snyggt och bra.
Här är sex smarta stylingknep och plagg som passar perfekt för kvinnor med större bröst, och som kan lösa vilka outfitproblem som helst!
Annons
Se 5 tecken på att du behöver en ny behåBrand logo
Se 5 tecken på att du behöver en ny behå

När man har större bröst kan det minst sagt vara svårt att hitta kläder som sitter som man vill att de ska. Skjortor kan lätt glipa över brösten, och toppar och blusar som är gjorda för kvinnor med mindre bröst går antingen inte att få plats i, eller får helt fel passform.

Men det finns lösningar på problemen! Här är några plagg som är perfekta att ha i garderoben om du har större bröst – och som kan rädda dig ur nästan vilken klädkris som helst, enligt Cosmopolitan.

Klänning med justerbara band

En klänning med bred urringning och justerbara axelband, förslagsvis med knyt, är ett bra plagg för en storbystad människa. Har du svårt att hitta klänningar där dina bröst får plats är det smart att välja lösare modeller med mycket tyg, där du kan justera själv hur tajt det ska sitta.

Annons

Skjortklänning med rysch

En skjortklänning i trikåtyg med rysch längs knäppningen är ett toppenplagg för storbystade. Till skillnad från vanliga skjortklänningar kan brösten få plats i trikåvarianten, och dina kurvor framhävs på ett snyggt sätt!

Omlottklänningen

En riktig klassiker, som fungerar både till vardags och på fest, bara beroende på hur du stylar den. Omlottklänningens natur gör att du kan justera själv hur den sitter, och dina bröst får ta den plats de behöver.

Salma Hayek har stora bröst, och väljer gärna omlottmodell på klänningen.

Topp med smock

För storbystade är det svårt att hitta toppar och blusar som sitter bekvämt och snyggt. För att brösten ska få plats måste man ofta gå upp en storlek, och toppen blir mer oformlig än man ville från början. Väljer du däremot en topp med smock över bröstet, kan bysten få plats utan att du behöver kompromissa med passformen i övrigt.

Polotröjan i trikå

Vill du inte visa hud i en urringning är en tunn polotröja i något trikåtyg ett bra alternativ. Om du väljer en bodyvariant slipper du också problemet med glipande tröja vid byxlinningen.

Sydney Sweeney är supersnyg i matchande kostym och polotröja.

Matchande setet

Ett matchande set, oavsett om det är topp och kjol eller topp och byxa, är ett perfekt sätt att känna sig snygg och välklädd utan att behöva tänka så mycket. Du kan också välja olika storlek på topp och byxa, så att du får de perfekta storlekarna på varje del.

Annons