Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

23 fina stickade plagg som vi vill bära hela vintern

01 dec, 2020 
Stickade kläder 2020
Hemmakläder, kontorsoutfit eller en dressad look? Oavsett vilket tillfälle du ska klä dig till så är stickade plagg ett perfekt val, som dessutom håller oss varma nu i vinter! Vi listar 23 fina stickad plagg som vi vill bära hela vintern.
Annons

Vilket tillfälle du än ska klä dig till så är stickade plagg alltid rätt väg att gå. Oavsett om det är kontorsoufiten, festlooken eller den sköna hemmastilen du letar efter så finns det garanterat ett skönt, snyggt och passande stickat plagg.

Skapa dig en avslappnad och skön look med ett matchande stickat set med sköna tofflor eller ett mer dressat utseende tillsammans med en ribbstickad kjol eller en vacker stickad blus.

Snygga stickade plagg 2020:

Vi ser stickat överallt just nu och it-plaggen för vintern 2020 går verkligen i den stickade kvaliteten, vilket plagg du än är ute efter. Vi listar 23 fina stickade plagg att bära hela vintern i allt ifrån fest till vardags.

Annons

Avslappnad långärmad skjorta med bröstfickor och knäppning framtill, från & Other Stories. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Ribbstickat set med tröja och byxor i mjuk kvalitet med inslag av ull från H&M. Setet finns i fler färger. Du hittar tröjan här (reklamlänk) och byxorna här (reklamlänk).

Annons

Kortärmad tröja stickad i mjukt och fluffigt Chenillegarn från Kappahl. Tröja i rak modell med rund halsringning och mönsterstickad framsida. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad väst i merinoull och alpaka från Arket. Skuren med en regelbunden och något boxig passform. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickad tröja från COS med traditionella detaljer med en modern uppdatering i alpacablandning av ull. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickat set från Soft Goat i 100 procent kashmir med byxor och matchande tröja. Du hittar tröjan här (reklamlänk) och byxorna kan du köpa här (reklamlänk).

Annons

Stickad mössa i beige ton från Carin Wester i alpackamix. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad topp med krage från COS. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Långärmad korsett-topp med en söt hals och ribbad yta, från & Other Stories. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Grå stickad väst i en mjuk ullkvalitet med rund hals och slits är i sidan i en lätt oversize passform, från Neo Noir. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickad klänning är med en klassisk krage med en v-ringning, nedhasade axlar, långa ärmar med ribbade manschetter och slitsar på sidorna. Klänningen är från Na-kd. Du kan köpa den här (reklamlänk).

En ribbstickad tröja i ull från H&M. Tröjan har polokrage och lång, vid raglanärm. Slits i nacken, vid ärmslut och i sidorna. Finns även i beige och grått. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickad tröja i en oversized modell från Wera som är något längre baktill. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Mysig tröja i jakull med trattkrage, droppad axelsöm och i en ledig passform, från Filippa K. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Kabelstickade tofflor med högt skaft. Fleecefodrade tofflor med halkskydd undertill, från Kappahl. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Stickad svart tröja i ull med fransar nedtill från Arket. Finns även i brun ton. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickad klänning från Adoore med långa ärmar och en hög slits framtill. Trendiga snitt vid axelpartiet som skapar volym. Finns även i grått. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Oversized stickad tröja från Acne Studios i ullmix med långa ärmar och nedsänkt axelsöm. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Kjol i ett mjukt, stickat material, en knälång längd och ribbade kanter, från Na-kd. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stilren, beige, lång kofta som är öppen framtill, med fickor fram och lång silhuett från Lindex. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Ribbstickad halsduk från Kappahl i mjuk och värmande kvalitet. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Foto: TT

LÄS MER:

7 smarta shoppingtips – så köper du bara det du behöverBrand logo
7 smarta shoppingtips – så köper du bara det du behöver
Annons