Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Snyggast på festen – 7 partykostymer att köpa till nyår

29 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
En snygg skräddad kostym är ett säker kort för dig som gillar en elegant och bekväm festlook. Här har vi valt ut säsongens favoriter!
Annons

Vinterns stora festsäsong närmar sig med stormsteg och visst kan det vara skönt att variera i bland och klä sig i något annat än klänning? Ifall du känner dig obekväm i strumpbyxor så rekommenderar vi att investera i ett par eleganta byxor som definitivt höjer modegraden. Dessutom är det både skönt och bekvämt. Inspireras av 90-talets fäbless att bära klänning över byxor. Lika snyggt nu som då.

Matchar du byxan med en kavaj har du en trendig partykostym! Denna outfit ser vi hos flera av kedjorna och den finns i olika snitt och material matcha den med en snygg topp för en lite avslappnad outfit eller blus för en proprare look.

Vårt bästa tips för en härlig festkväll är att investera i ett par platta partyskor. Snyggt och bekvämt!

Snyggast på festen: Partykostymen

Maria Westerlind har för MQ gjort en vackert midnattsblå sammetskostym. Kavajen i klasssiskt snitt och byxan har smal passform i ett bekvämt och stretchigt material. Läs mer och köp här!

Annons

ANNONS Byxa och ANNONS kavaj med en stor dos feststämning. Denna duo i svart sammet har beströtts med metallicpaljetter, från & Other Stories. ANNONS Läs mer och köp här.

En vit kostym är alltid snyggt! Särskilt nu i vinter då den lyser upp i vintermörkret, men funkar minst lika fint på sommarfesten nästa år. Denna ANNONS byxa och ANNONS kavaj kommer från By Malene Birger. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons

Inget för den mönsterskygge! Det populära och välkända mönstret Unikko finns nu som ANNONS kavaj och ANNONS byxa, från Marimekko. ANNONS Läs mer och köp här.

Mossgrön sammetskostym med ANNONS kavaj med skärp i midjan och en ANNONS byxa med lite lätt utställda ben, från Ellos. ANNONS Läs mer och köp här!

Annons

Läckert i mintgrönt! ANNONS Byxa och ANNONS kavaj i polyestersatin som är lika fin i år, finns även i cerise, honungsgult och svart. Från Gina tricot. ANNONS Läs mer och köp här.

Mer festbetonat plagg än så här blir det nog inte? Skapa en snygg outfit med en kavaj och ett par snygga svarta byxor. Från By Malina, ANNONS läs mer och köp här.

Annons

Svarta kostymbyxor med hög midja, från Bik Bok. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons