Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Eva Longoria visar upp heta sommartrenden

15 jun, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Eva Longoria.
När sommarvärmen rullar in är det svårt att klä sig både svalt och elegant samtidigt – men Hollywoodstjärnan Eva Longoria har svaret.
Med den trendigt stora kostymen slipper du tajta kläder i hettan, samtidigt som du är riktigt moderiktig.
Annons
Den perfekta sommargarderobenBrand logo
Den perfekta sommargarderoben

Sommaren har kommit till Sverige, och alla prognoser pekar på att det kommer bli en riktigt varm sommar. När det är varmt kan det vara en riktig utmaning att klä sig elegant och inte tappa stilen, samtidigt som man försöker hålla sig sval.

Ett bra knep för att hålla sig bekväm är att klä sig i lösa kläder – och där passar en av sommarens modetrender perfekt. Den lösa kostymbyxan, gärna i kombination med en matchande kavaj i storleken oversize, gör att du ser chic ut samtidigt som du slipper svettiga åtsittande plagg.

Annons

En som har anammat trenden är Desperate hosuewives-ikonen Eva Longoria. Skådespelaren syns inte lika mycket i film och tv som hon brukade, men har alltid hållit stilen och är känd för en felfri styling.

Eva Longoria i kostym.
Eva Longoria.

Eva Longoria älskar den lösa kostymen

Nyligen fotades hon ute i New York klädd i en beige kostym med stora kostymbyxor och en matchande stor kavaj, något hon parade med ett enkelt figurnära vitt linne och ett par höga Christian Louboutin-klackar som knappt sticker fram från de stora byxbenen.

Annons

Skådespelaren verkar vara stormförtjust i den lösa kostymen, och har som många andra insett att den är både elegant, ledig och bekväm när det är varmt ute. Hon har också setts ute i en Barbie-rosa variant, och en mörkgrå.

Feminas moderedaktör Michelle Lannerhjelm ger sina bästa tips för att styla det bekväma och snygga modevalet.

– Den vida byxan är en stilsäker trendfavorit som följt med oss under flera säsonger – och det är tydligt att den är här för att stanna. Det finns ett fång av varianter att välja bland, allt från den tidlösa kostymbyxan, luftiga linnebyxor till säsongens trendiga cargopants. Som pricken över i är modellen väldigt bekväm och lättstylad. Plocka fram din favorittröja från basgarderoben och toppa med dekorativa accessoarer – voilá, en chic sommarlook.

Eva Longoria i en beige kostym.
Eva Longoria i en ljus och lös kostym.
Annons