Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: Se ''Femina Stylar'' Modetrender Plaggen från Nyhetsmorgon Shoppingredaktören tipsar Höstmode Modeveckan Kontorskläder

Det bästa från årets sommarrea – 12 tidlösa fynd du kan bära även i höst

25 jun, 2024
Vill du göra smarta fynd från årest stora sommarrea? Vi har gjort jobbet åt dig och samlat det absolut bästa från rean!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Annons
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbetBrand logo
Femina stylar #1 – Tre sätt att styla dig inför jobbet

Årets stora sommarrea är äntligen här! Samtidigt som den kan innebära chansen att göra fina fynd till bra priser är också risken att de nedsatta prislapparna leder till ett och annat felköp av plagg som inte annars hade hamnat i shoppingkorgen.

Det bästa tipset för att bara fynda sådant som faktiskt kommer till användning är att helt enkelt fundera över om det aktuella plagget är något som du kommer att vilja använda under kommande säsonger. Det får med andra ord gärna vara något som du kan styla på ett nytt sätt till hösten och vintern för att förlänga användningen av det, eller ett klassiskt sommarplagg som du vet att du inte kommer tröttna på till nästa år.

Annons
Foto: TT/Claire Guillon

Sommarrea dam 2024 – 12 tidlösa favoriter

Feminas shoppingredaktör har scannat igenom den pågående sommarrean för att hitta de bästa och mest tidlösa fynden som du med största sannolikhet inte kommer att tröttna på i första taget och som du kan bära på många olika sätt.

1/12

Armyjacka

Dobber

Den klassiska armyinspirerade jackan är ett tidlöst val av sommarjacka som återkommer år efter år. Den går att klä upp och ner till både vardags och fest – och är dessutom riktigt praktisk med sina stora fickor.

2/12

Stickad väst

Cos

Kostymvästen är riktigt trendig just nu och syns i alla möjliga utföranden. Den här ribbstickade varianten håller både stilen med bravur och kommer att passa lika bra i höst och vinter .

3/12

Satinkjol

& Other Stories

Den tidlösa satinkjolen är ett säkert kort i basgarderoben år efter år och går att matcha med allt – från den festliga toppen till den stickade tröjan.

4/12

Bikini

Ellos

Har du inte hittat årets badkläder än? Eftersom vi fortfarande bara är i början av sommaren kan det fortfarande vara värt att investera i en ny bikini som du kan använda under resten av sommaren och även kommande år. Denna variant är riktigt snygg både i modellen och nyansen.

5/12

Linneskjorta

Arket

Den klassiska linneskjortan är ett säkert kort i basgarderoben under sommaren och är perfekt att fynda på rean. Den här skjortan i 100 % linne har en klassisk passform och beige nyans som funkar till allt.

6/12

Sommarklänning

& Other Stories

Sommarrean är ett perfekt tillfälle att fynda sommarkläder som du vet med dig att du kommer vilja bära år efter år. Den här blommiga klänningen hör sommaren till och kommer att bli en favorit under många somrar framöver.

7/12

Ljusa byxor

Cos

Under årets varmare månader är bomullsbyxorna ett perfekt alternativ till kostymbyxorna, då de är både svala och välklädda på samma gång. Dessa byxor kommer i en snygg krämvit nyans och går att styla till alla tillfällen.

8/12

Stickad klänning

Lindex

Den stickade klänningen är kanske inte det första man tänker på att bära under sommaren, men faktum är att den kommer att passa perfekt under dagar då det är lite svalare ute (även om de känns lång borta just nu). Dessutom är den ett riktigt bra basplagg under resten av året!

9/12

Väska

Ellos

En liten väska med tidlös design är perfekt att ha med sig på fest eller till vardags när du bara behöver ha med det allra viktigaste. Denna i klassisk baguettemodell är svart och diskret krokopräglad och kommer hålla stilen länge.

10/12

Ribbad topp

Lindex

Den här stilsäkra ribbstickade toppen är ett perfekt alternativ när du vill ha ett lite roligare alternativ till den klassiska t-shirten. Den har en ringning med knappar och kommer i en snygg ljusbrun nyans, och finns även i vitt.

11/12

Lång jeanskjol

Arket

Den långa jeanskjolen gjorde storslagen comeback förra året och har snabbt blivit ett stilrent alternativ till jeansen. Denna variant i en mörk tvätt är lika snygg i sommar som i höst.

12/12

Sommarklänning

Ellos

En så vacker blomstermönstrad klänning med romantisk design i form av puffärmar, hjärtformad ringning och slits i sidan.

Annons