Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

TV4-stjärnan Soraya Lavasanis beige trikåbyxor – här köper du dem!

08 feb, 2024 
AvFelicia Güven
FotografTT
Soraya Lavasani TV4 Nyhetsmorgon
Vill du inta våren i ett par snygga beige trikåbyxor?
Gör som oss och inspireras av TV4-profilen Soraya Lavasanis garderob.
Här kan du läsa mer om de trendiga byxorna!
Annons
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisternaBrand logo
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisterna

Vi ser henne flera gånger i veckan i tv-rutan när vi slår på TV4:s Nyhetsmorgon. Soraya Lavasani har funnit en plats i våra hjärtan, och även hennes stil har gjort av avtryck!

Varje dag stylas programledarna inför sändningarna av TV4:s egna stylist Siroun Forsberg som ansvarar för att de ska vara både välklädda och bekväma under dagen. På Sirouns Instagram-konto @Siroun.stylisttv4 lägger hon ut bilder på programledarnas kläder och skriver vilka klädmärken de bär.

Annons

Soraya Lavasani i TV4 Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani ser alltid elegant och självsäker ut i programmet – vilket vi älskar!

Under en Nyhetsmorgon-sändning var Soraya Lavasani klädd i beige från topp till tå. Stylisten Siroun Forsberg valde att styla Soraya med dessa snygga beige trikåbyxor med en matchande och stilren kavaj, och en plisserad topp i en mörkare nyans av beige, allt från MQMarqet. Till detta blev det ett par svarta skor med klack och gulddetaljer på, från Tamaris.

Annons

De här trendiga och sköna byxorna passar till alla möjliga tillfällen. Vill du ha ett par bekväma byxor på jobbet eller när du ska på fest? Vi har hittat Sorayas byxor som är ett utmärkt val för dig!

Beige trikåbyxorna från MQMarqet

Sorayas byxor är från MQMarqet och är ett par Hannah jersey trouser trikåbyxor med en hög midja och en dold resår ända upp till, från Stockh lm Studio. Du kan köpa dem i två olika färger, svarta och beige. Utöver det är byxan en figurnära passform med kortare längd och ett lätt utsvängt ben. Vi får inte missa fake-fickorna där bak för att liva upp byxorna ett snäpp – och vem gillar inte det?

Beige MQMarqet trikåbyxor
Klicka på bilden för att komma till byxorna.

Tycker du det är svårt att matcha till dess beige trikåbyxor? Inga problem, vi är här för att hjälpa. Du kan enkelt göra som Soraya och matcha ihop byxorna med ett beige kostymset och piffa upp med smycken. Men självklart passar byxorna även med andra plagg. Instoppade basic linnen, t-shirts och till och med skjortor i olika färger som vit, svart, beige, vilket skapar både en stilren och bekväm stil, fungerar alltid. Häng över en jacka eller en kavaj, piffa upp smycken och med ett par vita, svart, beige klackskor eller varför inte ett par boots eller ett par sneakers. Vill du ha en mer avslappnad look fungerar en hoodie eller en stickad tröja utmärkt.

Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärerBrand logo
Så såg programledarna i Nyhetsmorgon ut i början av sina karriärer
Annons