De stickade tröjorna med krage har fullkomligt dominerat 2021 och går han i hand med det stickade modet som vi älskar att klä oss i! Dem är en uppgraderar variation av den stickade tröjan där både v-ringningen och kragen gör dem till ett mer dressat alternativ som passar perfekt till kontoret, middag och såklart även hemma i soffan.

tenniströjor

Foto: Wakakuu Icons

Fina tenniströjor och stickade tröjor med krage att bära 2021:

Vi listar 16 fina stickade tenniströjor att uppdatera din vår och sommargarderob i allt från de jordnära dova tonerna till vackra och trendiga pasteller, både med kort och lång ärm och mer och utan knäppning!

stickad tenniströja

Stickad tröja med krage från Norr. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

vit tenniströja hm

En tröja i mjuk, viskosblandad trikå från H&M. Tröjan har krage och v-skuren öppning fram. Lätt nedhasad axel, lång ärm och sprund i sidorna. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

beige tenniströja

V-ringad kashmirtröja från Wakakuu Icons. Exklusiv, finstickad tröja i 100 procent kashmir. Köp den här (reklamlänk från Wakakuu).

stickad tröja med krage

Beige stickad tröja med krage från Ellos Collection i mjukt material med ärmar i 3/4-längd. Denna finns även i marinblått. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

blå stickad tröja med krage

Finstickad tennsitröja i oversizemodell med smal ribbstickning från Object. Den finns även i beige. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

tenniströja beige

Stickad tenniströja i en överdimensionerad passform med V-ringning från Arket. Tillverkad av en mjuk blandning av återvunnen kashmir och ull. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

blå stickad tenniströja

Ljusblå kashmirtröja från Wakakuu Icons. Tröjan har en trendig, avslappnad krage. Finns även i beige. Köp den här (reklamlänk från Wakakuu).

svart stickad tenniströja

Finstickad tenniströja från Object. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

vit stickad pike

Stickade piké i en mjuk blandning av bomull och siden från Lexington. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

stickad tröja med krage

Fin stickad tenniströja med diamantliknande knappar och krage med en liten volang, som en fin detalj, från Neo noir. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

beige stickad tröja lindex

En följsam, mjuk och bekväm finstickad tröja med kort ärm, skjortkrage och knäppning från Lindex. Finns i fler färger. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

tenniströja hm

En figurnära topp i ribbad bomullstrikå. Toppen har krage och knäppning upptill. Köp den hos H&M här (reklamlänk från Adtraction).

kashmirtröja

Kashmirtopp från Wakakuu Icons med en trendig, avslappnad krage samt en smakfull v-ringning framtill. Köp den här (reklamlänk från Wakakuu).

stickad tröja med krage

En tröja i mjuk, viskosblandad trikå från H&M. Tröjan har krage och v-skuren öppning fram. Lätt nedhasad axel, lång ärm och sprund i sidorna. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

randig tenniströja

Randig tenniströja med en krage från Gina tricot. Tröjan är grön, vit och långärmad. Köp den här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Stickad topp med krage från Vila. Rak design med liten, stickad krage samt lång ärm med ribbad mudd och liten volangkant i ärmslut. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

Vårens finaste kashmirtröjor – 20 härliga shoppingtips

5 plagg du alltid kan bära med leggings – så stylar du dem

Kjolsäsongen är snart här – våren och sommarens finaste varianter

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: