Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Stilsäkra dagspyjamasen – 11 bekväma matchande set

15 apr, 2021 
AvIda Gustafsson
Stilsäker dagspyjamas och matchande set
Ett matchande set som är stilfullt och samtidigt skönt att ha på sig – dagspyjamasen fyller alla kriterier.
Vi vet var du hittar säsongens snyggaste matchande set!
Annons

Kanske är det en pandemi-effekt, kanske är det en logisk fortsättning på de oversize och luftiga silhuetter som vi sett de senare åren. Vad det än är som är orsaken så är det ett faktum att vi ser fler matchande set med löst sittande skjorta och vida byxor med resår i midjan – inte helt olikt den vanliga pyjamasen. Detta matchande set har i engelskspråkiga länder fått namnet Dayjamas och som på svenska helt enkelt blir dagspyjamas. Eller matchande set om man är mer bekvämt med det!
Dagspyjamasen är inte sällan gjord i ett luftigt material som är skönt mot huden. Ett perfekt plagg på sommaren!

Snygga matchande set i butik just nu

Styla den med ett par snygga skor med liten klack om du vill klä upp den annars är den alltid kanonsnygg med ett par bekväma sneakers eller sandaler.

dagspyjamas tôteme

Dagspyjamas i silke med vävt monogram från Tôteme, skjortan med lång ärm finns att köpa ANNONS här och de sköna byxorna hittar du ANNONS här.

Annons
Konjaksbrunt set i tencel från Stockhlm

Konjaksbrunt set i tencel från Stockhlm med ärmlös v-ringad topp, finns att köpa här. Bycorna har resår i midjan, raka och croppade ben, finns att köpa här.

randigt set i bomull från a part of the art

Vit- och ljusblårandigt bomullsset från A part of the art. Skjortan har en rymlig och lös paddform med lång ärm och dold knäppning, finns att köpa ANNONS här. Byxorna har bred resår i midjan och vida croppade ben, finns att köpa ANNONS här.

Annons
dagspyjamasset från & other stories

Ljusbeige matchande set från & Other stories i cupro och viskos, skjortan som är i bowlingmodell med kort ärm hittar du ANNONS här.
Byxorna med resår i midjan finns att köpa ANNONS här.

mönstrat set H&M

Leopardmönstrat set från H&M i viskos. Skjortan har lång ärm och dold knäppning, den hittar du ANNONS här. Byxorna har resår i midjan och raka vida ben, finns att köpa ANNONS här.

Annons
Ljusbrunt matchande set i linne från Lindex

Ljusbrunt matchande set i linne från Lindex. Skjortan är extra lång och är snygg att bära öppen över en t-shirt eller ett linne, den hittar du ANNONS här.
Byxorna har vida ben och bred i resår i midjan, finns att köpa ANNONS här.

matchande set kappahl

Svart matchande set i linnemix från Kappahl, skjortan som har kort vid ärm och knäppning hela vägen hittar du ANNONS här.
Byxorna har hög midja med dragsko, finns att köpa ANNONS här.

Annons
ribbat set från Stockhlm

Ribbat set med lång klänning och vida byxor i plisserad trikå från Stockhlm, klänningen har båtringning och sprund i sidorna går att köpa här.
Byxorna har resår i midjan och vida ben, finns att köpa här.

Vitt matchande set från A part of the art

Vit dagspyjamas från A part of the art i mjuk modal, den kraglösa skjortan har lång ärm och dold knäppning, finns att köpa ANNONS här. Byxorna har resår och finns att köpa ANNONS här.

Annons
Matchande blommigt set från H&M

Svart dagspyjamas i viskos med små blå blommor från H&M. Skjortan har lång ärm och dold knäppning, finns att köpa ANNONS här. Byxorna har raka vida ben och resår i midjan, du hittar dem ANNONS här.

matchande set från Arket

Rutigt matchande set från Arket i viskos. Skjortan har dold knäppning och kort ärm, går att hitta ANNONS här. Byxorna har vida raka ben och resår med dragsko i midjan, finns att köpa ANNONS här.

Annons
Efva Attlings stilråd till kvinnor över 50Brand logo
Efva Attlings stilråd till kvinnor över 50

Läs mer:

Annons