Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Stjärnan visar oväntade retroplagget – trendigt igen

18 okt, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Jeans med låg midja och magkorta tröjor i all ära – nu är det dags för nästa trendplagg från millenieskiftet att kliva fram i ljuset.
Hilary Duff visade den heta trenden när hon nyligen fotograferades i ett par ljusbruna ormskinnsbyxor.
Annons
8 stora trender hösten och vintern 2022Brand logo
8 stora trender hösten och vintern 2022

De som var trendkänsliga omkring millenieskiftet kan med all fördel gräva fram en hel del gamla plagg ur garderoben, i den mån man har sparat så gamla kläder. Mycket av det som var hett och trendigt i slutet av 90-talet och början av 00-talet är nämligen helt inne igen.

Att jeans med låg midja gjort en ordentlig comeback är det nog få som har missat – om inte annat har det blivit svårt att hitta mycket annat i klädbutikerna. Men nu har en annan gammal retrotrend letat sig tillbaka i rampljuset: ormskinnsbyxan. Omkring år 2000 var fejkläderbyxor riktigt hett, och inte minst de som hade ormskinnsmönster. Andra klassiker var att ha röda skinnbyxor med snörknytning i stället för vanlig gylf.

Annons

Hilary Duff visar retrotrenden

Tankarna gick direkt till filmer i stil med Coyote ugly när Hollywoodstjärnan Hilary Duff nyligen fotograferades ute på stan klädd i ett par ljusbruna ormskinnsbyxor. Men medan många stylade fejkläderbyxorna med tajta linnen, höga klackar och stora bälten så valde Hilary Duff en mer vardaglig och modern styling.

Hilary Duff matchade ormskinnsbyxorna med en enkel tröja.

How I met your father-skådespelaren matchade de trendiga byxorna med ett par vita Converse och en en enkel svart tröja. Till detta valde hon accessoarer som en grön Chloéväska, guldringar i öronen och stora bruna solglasögon. Det karaktäristiska blonda håret hade hon uppsatt i en låg tofs.

Hilary Duff var vardagssnygg i sina ormskinnsbyxor.

Källa: In Style.

Annons