5 Tidlösa skor att investera i
0:45

Efter reklamen: 5 Tidlösa skor att investera i

(0:45)

Slå på ljud

Sandra Bullock

Sandra Bullock passade på att vara lekfull med sin outfit när hon gick på premiären för filmen Minioner – och matchade sina skor med filmens huvudpersoner. De gula pumpsen med ögon baktill var specialgjorda för tillfället.

Angelina Jolie

Angelina Jolie har spelat ”elaka trollfen” från Törnrosa, i två filmer – Maleficent och Maleficent 2: Ondskans härskarinna. I samband med en av premiärerna lät Jolie sig inspireras av sin karaktär och matchade sin sobra vita klänning med specialgjorda klackar signerade Christian Louboutin. Klackarna på skorna var formade som Maleficents horn.

Tilda Swinton

Brittiska skådespelaren Tilda Swinton är generellt känd för att ta ut svängarna på röda mattan, och när premiären för hennes film Julia på Berlins filmfestival 2008 var inget undantag. Då visa Swinton upp ett par unika guldiga skor med speciella klackar och stora rosetter.

8 stora modetrender hösten 2021

Katy Perry

Artisten Katy Perry är känd för extravaganta scenkläder och shower, men även när hon går på modevisningar har hon visat upp sitt speciella modesinne. På Paris modevecka 2012 kom Katy Perry gående i klackar med flammor som stack upp bakom skorna.

Sarah Jessica Parker

Sex and the city-skådespelaren Sarah Jessica Parker är kanske mest förknippad med skodesignern Manolo Blahnik, men när hon hade premiär för filmen Don't know how she does it i Ryssland 2011 var det Christian Louboutin som designat skorna. Många höjde nog på ögonbrynen när de fick syn på Parkers skor som skulle likna lejontassar.

Kändisarna visar att du inte behöver vara modell för att bära haute couture

Selena Gomez

Selena Gomez tycker om att testa nytt mode, och 2017 glänste hon på röda mattan i minst sagt uppseendeväckande klackar. Skornas klackar var formade av geometriska figurer, där den enda främst bestod av ett runt klot och den andra av träpyramider.

Mest läst