Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

15 utvalda modenyheter vi vill bära till stranden

28 jun, 2022 
kläder och outfits till stranden
När värmeböljan slår till finns det bara ett ställe vi vill vara på: stranden. Om du också vill lyfta din strandlook till nästa nivå har vi samlat 15 riktigt bra köp!
Annons

Det är enkelt att bara dra på sig en gammal urtvättad t-shirt och jeansshortsen på väg till stranden – något som inte minst kan vara nära till hands om du även behöver tänka på att få med picknick, badleksaker och inte minst alla barnen dit. Men att få till en snygg strandlook behöver varken ta oceaner av tid eller energi, det finns nämligen några saker du kan tänka på och några detaljer som höjer helhetsintrycket ett rejält snäpp.

Outfits och kläder till stranden

Den här veckan har det landat mängder av strand- och badkompatibla modenyheter i webbutikerna – från snygga badkläder, stråväskor och solskärmar till svala tvådelade set, strandklänningar och snygga sanadaler. Här är våra 15 favoriter just nu!

Blommig klänning, H&M

En somrig klänning är perfekt att slänga på sig över bikinin på väg till och från stranden. Den här småblommiga ljusgröna klänningen har en trendig hjärtformad ringning och korta puffärmar. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
blommig klänning H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Hårklämma, Arket

Sätt upp strandrufsigt hår med en trendig hårklämma som inte fastnar i håret. Den här finns i flera fina färger, se mer och köp klämman här (reklamlänk).

hårklämma Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till hårklämman.

Blå baddräkt, H&M

Sommaren 2022 är baddräkten ett av de stora trendplaggen som kan bäras till såväl stranden och poolen som på stan och till festen. Styla den här asymmetriska baddräkten med ett par trendiga linnebyxor, svala shorts eller midikjolen. Se mer och köp baddräkten här (reklamlänk).

Annons
blå baddräkt H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till baddräkten.

Fotlänkar, Pieces

Pryd fotlederna med ett par vackra fotlänkar för en avslappnad och snygg strandlook. Dessa med små pärlor kommer i tvåpack. Se mer och köp fotlänkarna här (reklamlänk).

fotlänkar pieces
Klicka på bilden för att komma direkt till fotlänkarna.

Klänning, By Malina

Den här romantiska maxiklänningen har en sval avslappnad passform och dess design tar dig direkt från stranden till festen om du vill det. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
mönstrad klänning By Malina
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Lädersandaler, H&M

Ett par sköna och svala slip in-sandaler är ett måste i värmen. Dess är gjorda i läder och finns även i svart. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

bruna skinnsandaler H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Randig skjorta, Dedicated

En kortärmad skjorta med vid passform skyddar axlarna från att bli brända och ger dessutom en välklädd look. Se mer och köp den här randiga skjortan här (reklamlänk).

Annons
randig skjorta dam dedicated
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Linneset, Arket

Du kan även satsa på ett tvådelat set med matchande randig skjorta och shorts för en fin marininspirerad och avslappnat outfit. Det här randiga setet är gjort i linne och är perfekt att bära över baddräkten för att snabbt kunna ta dig ett dopp. Se mer och köp det här (reklamlänk).

randigt tvådelat set i linne Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Solglasögon, Corlin Eyewear

Ett par solglasögon skyddar ögonen mot solen och blir dessutom pricken över i:et på din strandlook. Just nu väljer vi gärna ett par i trendig cateye-modell. Se mer och köp solglasögonen här (reklamlänk).

Annons
solglasögon cateye Corlin Eyewear
Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Baddrock, Ellos Collection

Snygga strandoutfits i all ära, men om du har lyxen att ha nära till badplatsen så är en skön morgonrock perfekt att dra på sig på vägen ner till morgondoppet. Den här varianten från Ellos Collection finns i flera färger. Se mer och köp morgonrocken här (reklamlänk).

brun morgonrock ellos collection
Klicka på bilden för att komma direkt till morgonrocken.

Solskärm, & Other Stories

Ett lika snyggt som trendigt alternativ till solglasögonen eller kepsen är solskärmen, särskilt om du väljer en i strå eller papper. Den här mönstervävda solskärmen har dessutom en fin knytning med sidenband i nacken. Se mer och köp solskärmen här (reklamlänk).

Annons
solskärm & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till solskärmen.

Strandklänning, H&M

En strandklänning är perfekt att bära just till stranden med sina tunna axelband och vida, avslappnade passform. Den här klänningen finns i flera fina färger, se mer och köp den här (reklamlänk).

beige strandklänning H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Sandaler, Shaka

Vi ser mycket av skor med kardborrband i år, något som med andra ord både är trendigt och praktiskt. De här sandalerna finns i flera snygga färger, se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
svarta sandaler kardborrband Shaka
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Stråväska, H&M

Den här vita stråväskan med en virkad look passar till alla strandoutfits. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

vit stråväska H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Strandklänning, Ellos Collection

En snygg och prisvärd strandklänning som finns både i svart och vitt. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

vit och svart strandklänning Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningarna.
Annons
Fem favoriter från Femina – badmodeBrand logo
Fem favoriter från Femina – badmode
Annons