Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Veckans bästa modenyheter – 12 tidlösa shoppingtips

11 jan, 2024 
Nyheter mode januari
Neutrala toner och eleganta snitt design står i fokus när Feminas modeexpert väljer ut veckans bästa och mest tidlösa modenyheter.
Annons

Trender kommer och går men basgarderoben – den består. För hur kul det än kan vara att anamma säsongens stora trender så är det en ännu bättre känsla att kunna bära plaggen som finns i garderoben år efter år.

Modenyheter januari 2024

Feminas modeexpert Cecilia Persson har scannat igenom utbudet av modenyheter och valt ut 12 favoriter som garanterat platsar i basgarderoben – och som kommer kunna användas gång på gång i mängder av olika outfits.

1. Skjorta, Ellos

En klassisk randig skjorta går att bära till många olika tillfällen, och den här svartvita varianten med ränder kors och tvärs är ett lite roligare alternativ som piggar upp oavsett vad du väljer att bära den med. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Grafiskt randig skjorta i svart och vitt från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

2. Örhängen, & Other Stories

I vår kommer statementsmycken stort och de här guldfärgade örhängena med välvd design är ett perfekt sätt att anamma den trenden. De finns även som silverfärgade, se mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Annons
Guldiga stora örhängen frn & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

3. Ulljacka, Lindex

Kanske är det redan nu dags att börja fundera över vilken vårjacka du ska satsa på den här säsongen? Om du inte redan har någon eller några hemma som du kommer vilja använda så är den här ulljackan ett riktigt bra alternativ – korta jackor kommer stort i vår, och tack vare materialet går det att börja använda den tidigt på vårkanten. Se mer och köp jackan här (reklamlänk).

Beige kort ulljacka från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.
Annons

4. Linne, Arket

En ribbad tanktop med figurnära passform är ett basplagg som kommer att vara riktigt användbart under våren och sommaren, men även resten av året. Just den här snygga varianten kommer dessutom i en av säsongens stora trendfärger: ljusgult. Se fler färger och köp linnet här (reklamlänk).

Ljusgul ribbad tanktop från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till linnet.

5. Skinnkjol, & Other Stories

Läder samt bara ben kommer stort i vår – så varför inte slå två flugor i en smäll med den här minikjolen? Den har synliga sömmar fram och en vippig design som ger en fin silhuett, oavsett vad du väljer att bära den tillsammans med. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
Svart vippig kort skinnkjol från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

6. T-shirt, Champion

Sportiga influenser kommer stort den här säsongen, så varför inte inkorporera dem även i dina vardagslooks? Den här t-shirten med en diskret Champion-logga i samma färg blir ett fint alternativ till klassiska bas-t-shirts. Den finns även i svart, se mer och köp t-shirten här (reklamlänk).

Beige t-shirt med liten logga från Champion
Klicka på bilden för att komma direkt till t-shirten.

7. Jeanskjol, Pieces

Den långa jeanskjolen gjorde storslagen comeback under sommaren och hösten 2023 och kommer att vara helt rätt även 2024. Satsa på double denim med överdel och underdel i matchande denimvarianter, eller låt ett jeansplagg spela huvudrollen. Den här kjolen är enkel att styla med allt från stövletter till sneakers. Se mer och köp jeanskjolen här (reklamlänk).

Annons
Grå lång jeanskjol från Pieces
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

8. Jeansjacka, Cos

Den här grå jeansjackan är perfekt att bära med kjolen ovan, men passar lika bra med många andra plagg i basgarderoben. Dessutom är den perfekt att sätta på sig över en romantisk klänning i vår och sommar för den ultimata stilkrocken. Se mer och köp jeansjackan här (reklamlänk).

Annons

9. Scarf, Marimekko

Ett enkelt sätt att piffa till dina vardagslooks är att addera en scarf i en vacker färg eller mönster. Den här svartvita har Marimekkos klassiska blommönster utan att den tar över hela looken. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Svartvit mönstrad blommig scarf från Marimekko
Klicka på bilden för att komma direkt till scarfen.

10. Bouclékavaj, Lindex

Den dräktjacke-liknande boucléjackan är ett säkert kort i basgarderoben, liksom den klassiska kavajen, och den här boucleblazern kombinerar det bästa av dessa två. Bär den med allt från kostymbyxor till jeans för en uppklädd och samtidigt något mindre formell look. Se mer och köp kavajen här (reklamlänk).

Annons
Beige bouclékavaj från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

11. Vida jeans, Gina tricot

Låg midja må vara en rådande trend, men när det kommer till jeans är det bästa tipset att satsa på en design som du själv känner dig bekväm i. Dessa jeans i den perfekta blå färgen har visserligen trendigt vida ben men också en hög midja som både känns tryggt för många och som ger en riktigt snygg silhuett. Se mer och köp jeansen här (reklamlänk).

Vida jeans med hög midja från Gina tricot
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

12. Randig stickad tröja, Kappahl

Om du vill ha en skön stickad tröja som samtidigt känns välklädd så kan du med fördel välja en randig variant. Den här i mörkblått har vita ränder och en enfärgad överdel, samt dekorativa guldfärgade knappar på axeln som blir en fin detalj. Den finns även i vitt med svarta ränder, se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
Blå och vit randig stickad tröja med guldknappar från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
Double Denim - så stylar du trendenBrand logo
Double Denim - så stylar du trenden
Annons
Annons