Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Shakira bär snygga skotrenden – är Amal Clooneys favorit

10 jul, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Paris modevecka är inte bara en årlig höjdpunkt för modeindustrin – även världsstjärnorna visar upp sina allra trendigaste jag.
Ständigt aktuella artisten Shakira valde att hoppa på en snygg skotrend, som också är Amal Clooneys favorit.
Annons
Sommarmode i Rom - Behind the scenesBrand logo
Sommarmode i Rom - Behind the scenes

Få tillställningar är så kändistäta som modeveckan i Paris – när några av världens hetaste och mest exklusiva märken skulle visa sitt höstmode för 2024 var många av våra allra största stjärnor på plats för att bevittna modevisningarna. Skådespelare och artister som Camila Cabello, Sydney Sweeney och Gigi Hadid har alla fotograferats på de olika visningarna.

En annan världsstjärna som varit på plats är artisten Shakira, som är mer omskriven och känd än någonsin. När hon satt längst fram på modehuset Viktor & Rolfs modevisning valde hon sommarens trendigaste look – den helvita looken. Shakiras klädval var dock inget som de flesta kan tänka sig att bara på stan. Stjärnan bar nämligen en vit rock som klänning, med nitar i guld och framför allt ett stort ”NO” över hela bröstet.

Annons

”Ja är överskattat”, kommenterade Shakira sitt klädval på Instagram.

Shakira Paris fashion week.
Shakira väckte uppmärksamhet med sin unika look.

Kändisarnas favoritskor

Men förutom den trendiga klädseln, så valde hon också att bära något som blivit en riktig kändisfavorit på fötterna, nämligen klackskor i metallic. Shakiras skor hade hög klack, band runt ankeln och platå, en skomodell vi sett allt mer av de senaste säsongerna. Givetvis matchade hon gulddetaljerna på kläderna med en guldfärg på skorna.

Att välja skor i metallic har blivit en kändisfavorit – vi har tidigare sett stjärnor som Katie Holmes, Helen Mirren, Sarah Jessica Parker och inte minst Amal Clooney i olika varianter av de trendigt skinande skorna. Skor i metallicfärg – oavsett om du väljer guld, silver eller koppar – har en tendens att lyfta vilken outfit som helst, och passar extra bra till enklare, enfärgade looks.

Annons
Amal Clooney.
Amal Clooney gillar metallic på fötterna.

Källa: In Style.

Annons