Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Stjärnorna väljer sommarens hetaste trendfärg

07 jul, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Hailey Bieber och Jennifer Lopez i vitt.
I sommar är den hetaste färgen krispigt vitt – och kändisarna älskar det!
Här är stjärnorna som valt att anamma den fräscha och eleganta trenden, och så gör du för att själv få till den snygga looken.
– Var inte rädd att matcha vitt med vitt – den krispiga vita looken kan inte gå fel, säger Feminas moderedaktör Michelle Lannerhjelm.
Annons
Sommarmode i Rom - Behind the scenesBrand logo
Sommarmode i Rom - Behind the scenes

När det är varmt och soligt ute finns det egentligen ingen bättre färg att ha på sig än vitt – det är svalt och skönt i sommarhettan. Vilken tur då att det också är sommarens stora trendfärg!

Den krispiga färgen kan framhäva sommarens eventuella solbränna, och ger ett fräscht och lyxigt intryck.

Feminas moderedaktör Michelle Lannerhjelm konstaterar att den vita färgen har dominerat på modevisningarna hos en rad märken – och att det är just helvitt som är den största trenden.

Annons

– Det är nog ingen nyhet att sommarens trendigaste färg andas krispigt vitt – och gärna i minimalistiska silhuetter. Det var tydligt redan under modeveckorna inför SS23 att den vita kulören skulle ta förstaplats på prispallen. A.W.A.K.E Mode, Calcaterra och Chanel var några av alla exklusiva modehus som visade vägen för en stilsäker sommar i vita nyanser.Var inte rädd att matcha vitt med vitt – den krispiga vita looken kan inte gå fel.

Så stylar stjärnorna trenden

Att matcha just vitt med vitt för en helvit look är den största trenden, som vi också sett återkommande på några av de största stjärnorna den sista tiden.

Hailey Bieber.
Hailey Bieber i helvitt till vardags.

Till vardags inspireras vi av Hailey Bieber, som väljer att applicera trenden på ett par snygga jeansshorts och en kort t-shirt. Hon har också setts i helvit klänning till vardags, vilket väckte frågor om vilka underkläder som är bäst att bära under vita kläder.

Annons
Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez valde en snygg festklänning i helvitt.

För fest inspireras vi gärna av Jennifer Lopez vackra sommarklänning med rosettdetalj och trendiga cutout-detaljer.

Här är hårtrenderna som spås bli populära under 2023Brand logo
Här är hårtrenderna som spås bli populära under 2023
Annons