Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

TV4-profilerna hyllar vårens stora modetrend: ”Klär oss så fint”

09 feb, 2024 
AvSara Löf Nyqvist
FotografSIROUN FORSBERG/@SIROUN.STYLISTTV4
siroun forsberg
Stickat, virkat och pastellrosa – profilerna i Nyhetsmorgon klär sig i vårens stora modetrend och vi älskar det! Här kan du köpa de matchande setet programledarna har på sig.
Annons
"Nyhetsmorgon" - profilerna som försvann - så lever de idagBrand logo
"Nyhetsmorgon" - profilerna som försvann - så lever de idag

TV4s flaggskepp Nyhetsmorgon guidar oss varje dag i nyhetsflödet, ger oss senaste väderkoll och såklart – de bjuder på en hel del mode. Programledarna stylas varje dag av Siroun Forsberg, en stylist som jobbat för TV4 en lång tid och som på sitt Instagramkonto uppdaterar läsarna om vilka plagg programledarna har på sig.

Kläderna i TV4s Nyhetsmorgon

Sedan en tid tillbaka så har Nyhetsmorgon utökat sin tablå och sänds på tv fram till klockan 12.00 – något som gör att de byter programledare efter halva programmet. Under torsdagen var det Soraya Lavasani och Sofia Geite som tog första halvlek och Martin Järborg och Maria Forsblom tog programmet i mål.

Annons

I en intervju med Femina berättar Soraya om hur det är att bli stylad varje dag och om vilka plagg som är hennes favoriter. Hon berättade då att hon älskar att klä sig ton i ton – något hon verkligen gjorde under torsdagens sändning.

Trendiga plagget – det matchande setet

Både Soraya och Sofia bar under sändningen upp en av årets stora modetrend – det matchande setet. Soraya bar ett rosa stickat set med kjol och tröja från MQ Marget, ett set som är nytt hos modehuset för säsongen och som även finns i vitt. På Instagram la hon upp en bild på plaggen med texten ”vi gillar set! Tack Siroun för att du klär oss så fint!”.

Sofia bär ett stilrent set i svart från By Malina. Setet är i trendigt virkat och kommer med en kortärmad skjorta och byxor. Även detta set är nytt för säsongen och ingår i By Malinas vårkollektion.

Rosa set i ribbstickat material från MQ Marqets modemärke Stockh lm Studio. Tröjan har dekorativa kontraststickningar i tjockare garn vid halsöppning, ärmslut och botten av tröjan. Här kan du läsa mer och köpa det fina setet! (reklamlänk)

Nyhetsmorgon kläder matchande set
Klicka på bilden för att komma till setet.

Svart set med kortärmad skjorta och byxor i virkat material från By Malina. Här kan du läsa mer och köpa setet. (reklamlänk)

Nyhetsmorgon kläder matchande set svart
Klicka på bilden för att komma till setet.
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisternaBrand logo
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisterna
Annons