Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Trendplagget som hyllade programledarna bär i TV4 2023

06 dec, 2023 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4
TV4 Nyhetsmorgon kortärmad stickad tröja
TV4:s programledare får inte bara många uppskattade kommentarer för sina jobbprestationer utan ofta även för sina stilsäkra klädval i tv-rutan. Den senaste tiden har inte mindre än fyra av programledarna burit ett av höstens stora trendplagg – spana in vad Jenny Strömstedt, Tilde de Paula Eby, Maria Forsblom och Sofia Geite har gemensamt.
Annons

Trender kommer och går i modevärlden – men även i TV4-huset. Nyligen har nämligen inte mindre än fyra av kanalens populära programledare burit olika versioner av ett plagg som trendar just nu: nämligen den kortärmade stickade tröjan.

Kortärmad stickad tröja – programledarnas val

Stickade plagg i olika utformningar hör vintern till och återkommer år efter år. Den klassiska stickade tröjan är en trotjänare i basgarderoben som alltid är ett säkert kort, liksom den randiga stickade tröjan. De senaste åren har även den stickade klänningen blivit ett basplagg att räkna med – och 2023 ser vi alltså extra mycket av mjuka stickade tröjor med kort ärm, i allt från klassisk bomull till fluffiga material.

Jenny Strömstedt i kabelstickad tröja

Nyligen såg vi Jenny Strömstedt i en trendigt grå stickad tröja med klassisk kabelstickad effekt och korta ärmar.

Den stilsäkra kabelstickade tröjan kommer från det svenska märket By Malina och är gjord i en mohair- och ullblandning som gör att den får en härligt fluffig effekt. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
Grå kabelstickad tröja med korta puffärmar från By Malina som Jenny Strömstedt bar i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Till tröjan bar Jenny Strömstedt By Malinas klassiska kostymbyxor med hög midja. Du kan se mer och köpa dem här (reklamlänk).

Svarta kostymbyxor med veck fram och hög midja från By Malina
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Tilde de Paula Eby i kortärmad stickad tröja

Även programledaren för Efter fem, Tilde de Paula Eby, har nyligen burit en liknande kabelstickad topp.

Annons

Tildes topp kommer från ett annat svenskt märke, Soft Goat, som fokuserar på just stickade plagg. Den kortärmade stickade toppen som Tilde bär är gjord i en ull- och alpackablandning och har även den korta ärmar. Se mer och köp toppen här (reklamlänk).

Blå kabelstickad tröja med korta puffärmar från Soft Goat som Tilde de Paula Eby bar i Efter fem
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Maria Forsblom i svart fluffig tröja

Det är dock inte bara i kabelstickad utformning som vi har sett den stickade tröjan med korta ärmar – Maria Forsblom valde att bära den i en trendigt fluffig design.

Den "håriga" tröjan i nylon är riktigt trendig den här vintern och är ett perfekt alternativ till den vanliga t-shirten. Bär den när du vill ha en lagom uppklädd look som samtidigt går att ta från kontoret till julfesten.

Annons

Maria Forsbloms tröja kommer från CW by Carin Wester hos Åhléns och finns i flera olika färger.

Sofia Geite i kortärmad stickad tröja

Sist men inte minst har vi även kunnat skåda Sofia Geite i trendplagget. I TV4 Nyhetsmorgon bar hon en snygg tunn stickad tröja i en beige nyans.

Tröjan i fråga kommer från MQ Marqets eget märke Stockh lm och är gjord i en alpacka- och ullblandning. Se mer och klicka hem tröjan här (reklamlänk).

Beige kortärmad stickad tröja från MQ Marqet som Sofia Geite bar i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
Annons
Jenny Alversjös sminktipsBrand logo
Jenny Alversjös sminktips
Annons