Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Udda designen är största trenden på Cannes filmfestival

13 jul, 2021 
Mode röda mattan i Cannes
Cannes filmfestival är i full gång hela veckan, och stjärnorna avlöser varandra i vackra kreationer på röda mattan.
Snabbt har det blivit tydligt att det råder en trend på galan: klänningar med utskurna detaljer.
Spana in de spännande kreationerna från röda mattan här!
Annons
Röda mattan i Cannes genom tidernaBrand logo
Röda mattan i Cannes genom tiderna

Efter en lång pandemi har alla blivit svältfödda på glamour – till och med kändiseliten. När filmfestivalen i Cannes nu hålls är det därför inte så konstigt att stjärnorna verkar ta varje tillfälle som finns för att klä upp sig till tänderna. Vackra klänningar, extravaganta smycken och stiliga kostymer visas upp av skådespelare, regissörer, modeller och artister på den prestigefulla galan.

Galan håller på ända till den 17 juli, men redan nu har en tydlig trend utformats bland kvinnorna på Cannes filmfestival, och den stavas utskurna detaljer. Klänningar med speciella urringningar, utskurna midjor eller andra detaljer som visar oväntad hud är minst sagt på tapeten i Cannes. Här är några av stjärnorna som sportar den speciella trenden, mer eller mindre lättburet!

Annons

Bella Hadid

Supermodellen Bella Hadid står för filmfestivalens stora snackis i dem här klänningen och kroppssmycket från Schiaparelli. Den svarta klänningen med långa ärmar har en urringning som egentligen visar hela brösten, men som täcks av ett omfattande kroppssmycke i guld, som efterliknar ett par lungor. Wow!

Luma Grothe

Modellen Luma Grothe hakade på trenden med utskurna detaljer i den här guldklänningen från Zuhair Murad – riktig hög glamfaktor.

Annons

Diane Kruger

Skådespelaren Diane Kruger valde en mer klassisk prinsessmodell på sin klänning, men har ändå anammat den stora trenden. Den svarta och glittriga klänningen har en diskret utskärning på magen, som blir snygg kontrast med Krugers bleka hud.

Izabel Goulart

Victoria's secret-modellen Izabel Goulart har redan hunnit visa flera exempel på utklippstrenden, här i en vit galaklänning med ett axelband och bar midja.

Annons

Camélia Jordana

Den franska sångerskan Camélia Jordana lös i de här magentafärgade halterneck-klänningen med djup ringning och bar hud på sidorna – helt on trend.

Jodie Foster

Oscarsbelönade skådespelaren Jodie Foster har valt en väldigt avskalad variant av trenden, men nog räknas det ändå! På stjärnans vita utsmyckade klänning finns det ingen urringning, men likväl två utskurna hål på axlarna.

Annons