Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Underkläder för alla tillfällen – 12 snygga och bekväma behåar

18 sep, 2019 
AvMalin Karlberg
Behån är ett av garderobens viktigaste plagg, med den tuffa uppgiften att ge stöd, avlasta ryggen och axlarna och samtidigt skapa en snygg silhuett. Dessutom ska den vara bekväm att bära och få dig att känna dig fin! Här är 12 varianter att välja på.
Annons

Underkläderna må döljas under dina plagg, men är inte mindre viktiga för det. En behå som skär in, har för små kupor eller inte ger tillräckligt med stöd kan förstöra en i övrigt snygg outfit – och i värsta fall en hel dag. Obekväma underkläder gör ingen glad, så gör din byst en tjänst och välj en skön behå i rätt storlek och modell för just dina former och kurvor.

Här tipsar vi om 12 fina behåar vi gillar just nu:

behå till omlottklänning

Twilfits t-shirtbehå med bred spets är perfekt under urringade plagg, såsom omlottklänningar, där du inte vill visa för mycket hud. Funkar också som alternativ till ett underlinne. Finns även i vitt. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
spetsbehå h&M

Bygellös spets-BH med vadderade kupor från H&M, finns även i svart. ANNONS Läs mer och köp här.

lindex bh

Spetsbehå med djup v-ringning och formpressade kupor från Lindex. Finns även i vinrött. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
sömlös behå

Slät och sömlös behå från Chantelle som passar under åtsittande eller transparenta plagg, med avtagbara axelband. ANNONS Läs mer och köp här.

minimizing behå

Minimizer-behå från Glamorise som jämnar ut silhuetten och gör att kläderna sitter snyggare. Behån har breda axelband och ger bra stöd trots att den är bygellös. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
spetsbehå h&M

Pushup-behå från H&M med spetsband som korsas i ryggen, perfekt under linnen med brottarrygg. Finns även i rosa, vitt och svart. ANNONS Läs mer och köp här.

vit behå

Mjuk och bekväm behå från Miss Mary med breda vadderade axelband och stabila, stödjande kupor. Finns även i rosa, beige, mörkblå och ljusblå. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
svart behå

Stadig bygel-bh från Triumph som minimerar bysten, med ovadderade kupor och fjädrande bygel för extra komfort. Fins även i vitt. ANNONS Läs mer och köp här.

calvin klein

Bygellös bralett från Calvin Klein i retromodell med resår under bysten och i ringningen. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
behå med knäppning framtill

Prickig bygel-BH från Glamorise med knäppning framtill, spets på kuporna och lent tyg som agerar fuktavstötande. Finns även i cerise. ANNONS Läs mer och köp här.

body h&M

Shape-body från H&M med inbyggd spetsbehå utan kupor och med knäppning i grenen. Finns även i svart. ANNONS Läs mer och köp här.

Annons
bygellös behå

Stadig bygellös behå med släta kupor och vadderade axelband från Swegmark. Finns även i vitt och beige. ANNONS Läs mer och köp här. 

Mer höstmode:

Annons