Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Vännerna har olika storlek – visar hur trendiga outfits ser ut på olika kroppar

04 aug, 2022 
Hannah och Casey är bästa vänner, och har olika storlekar i kläder.
Nu gör de succé när de visar upp hur trendiga outfits ser ut på olika typer av kroppar – och visar att mode är för alla, oavsett storlek och utseende.
”De såg båda jättebra ut”, tycker en person.
Annons
8 enkla tips för att se mer elegant utBrand logo
8 enkla tips för att se mer elegant ut

Det kan vara svårt att föreställa sig hur kläderna i butikerna ser ut på ens egen kropp, om man inte ser ut som skyltdockorna eller modellerna som visar upp dem på hemsidan. Det är också många som tänker att vissa typer av kläder bara passar på en del kroppsformer och storlekar, men inte på andra.

Det vill vännerna Hannah och Casey ändra på. De två bästa vännerna gör nu succé på sociala medier när de visar upp hur samma outfit ser ut på dem båda två. Eftersom Hannah är längre och har storlek 36 medan Casey har storlek 42 och är kortare så sitter kläderna olika på de två kvinnorna – men båda rockar fortfarande de snygga outfitsen!

Annons

Visar trendiga kläder på olika kroppstyper

På Tiktok och Instagram har de tagit på sig att visa upp trendiga plagg och outfits från affärer som Zara, och visar att alla kroppsformer kan bära upp modetrenderna. I en video har de inspirerats av supermodellen Bella Hadid, som många vill klä sig som. Hannah och Casey har hittat plagg i Bellas stil och komponerat moderna outfits som de visar upp.

”Älskar det här! Jättehärligt att se”, hyllar en person på Instagram.

”Wow så snygga”, skriver en annan.

Annons