Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Vännerna har storlek S och XL – visar likadana kläder

27 sep, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Alla ska kunna hitta snygga badkläder, oavsett storlek och tid på året.
Nu visar två vänner, där den ena har storlek small och den andra storlek XL, att de båda är lika snygga i likadana badkläder.
”Underbara tjejer och bikinis”, kommenterar en person på videon.
Annons
Video: 10 modeller som visar att annorlunda är vackertBrand logo
Video: 10 modeller som visar att annorlunda är vackert

Att hitta snygga och funktionella badkläder kan vara en riktig utmaning, det vet nästan alla kvinnor – man ska både känna sig bekväm och snygg, samtidigt som bikinin eller baddräkten ska sitta som den ska trots att man rör sig eller badar i den. Om man behöver större storlekar kan det vara ännu svårare att hitta badkläder, då många märken inte görs i särskilt inkluderande storlekar.

The lemon drop shop är en liten butik som ägs av amerikanen Kayla, som tycker det är viktigt med inkluderande storlekar. Hon tar därför in kläder från storlek small till 5XL, så att alla kvinnor ska kunna hitta kläder som passar.

Annons

I en video på butikens Tiktok-kanal visar två vänner upp likadana bikinis och badkläder i olika storlekar, där den ena har storlek small, och den andra storlek XL. Videon visar hur alla kan passa i badkläderna från butiken, och att kroppens storlek inte avgör vem som passar bäst i ett plagg – utan att båda vännerna är lika snygga i sina olika bikinis.

Hyllas för greppet

Först visar de en bikini med hög midja i leopardprint, innan de byter till en bikini med svart topp med knyt framtill, och en randig bikinitrosa med hög midja.

Annons

Bland kommentarerna är det många som uppskattar greppet att visa hur badkläderna ser ut på kroppar i olika storlekar, så de kan se hur de skulle passa på deras egna kroppar.

”Så fint! Jag har jättesvårt att hitta badkläder som är större upptill än nertill”, skriver en person.

”Underbara tjejer och bikinis”, skriver en annan person.

Se också: Fem favoriter från Femina – franska skönhetsknepBrand logo
Se också: Fem favoriter från Femina – franska skönhetsknep
Annons