Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Veckans modenyheter – 14 eleganta köp som fixar vårstilen

30 apr, 2024 
vårmode dam
Nätbutikerna är fyllda med våriga nyheter som får oss att sukta efter varmare tider. Vi har samlat de bästa modenyheterna som fixar vårstilen.
Annons

Det tog sin lilla tid, men äntligen har våren gjort sitt intåg på många håll runtom i landet. Med andra ord kan det vara hög tid att fundera över hur ens ultimata vårgarderob ska se ut. Veckans modenyheter rimmar perfekt med vårens trender som består av mycket denim, ljusa toner och kulörer i pastell. Vi listar 14 eleganta köp som sätter stilen för våren 2024!

streetstyleoutfit med ljusa jeans, rosa kavaj, rosa skjorta, klackar och metallicväska
REX

Modenyheterna för vårgarderoben

Vi har samlat några härliga plagg från butikerna – här satsar vi på eleganta basplagg som kombineras med färgsprakande detaljer. Se våra favoriter från veckans våriga modenyheter nedan.

Annons

1. Ljusblå klänning, Kappahl

Ljusblått är utan tvekan trendfärgen att satsa på i vår! Denna underbara klänning kommer att göra succé i vårgarderoben. Den har en romantisk design med hjärtformad ringning och puffärmar och går att både klä ner med sneakers och klä upp med klackar. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Ljusblå klänning med romantisk design från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

2. Rosa kavaj, MQ Marqet

Vacker ljusrosa blazer med enkelknäppning och fickor med lock. Använd som kavaj inomhus eller som vårjacka när vädret tillåter. Den är dessutom gjord i linne vilket gör att den också går att använda hela sommaren. Se mer och köp kavajen här (reklamlänk).

Annons
Elegant rosa kavaj i linne med knapp och fickor med lock från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

3. Vida jeans, Lindex

Vi fortsätter att se mängder av vida jeans våren 2024. Dessa bekväma stretchjeans från Lindex har hög midja och extra vida ben som ger en ursnygg siluett! Kan kombineras med allt från sandaletter till ballerinas och sneakers. Se mer och köp jeansen här (reklamlänk).

Vida jeans i klassisk blå tvätt från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

4. Meshballerinas, & Other Stories

Ett par ursnygga flats som prickar in två av säsongens skotrender: ballerinas och mesh. De är lika snygga som svala i värmen och lätta att styla i vårgarderoben. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Svarta meshballerinas från and Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

5. Matchande set, Kappahl/Kay Day

Ett enkelt sätt att komma runt att behöva fundera över vilka plagg som passar tillsammans är att satsa på tvådelade set. Då vet du att delarna alltid matchar med varandra, samtidigt som det är fritt fram att kombinera dem med andra plagg. Denna topp och maxikjol är båda gjorda i linne och är perfekt i värmen. Se mer och köp setet här (reklamlänk).

Vitt matchande set med topp och lång kjol i linne från Kay Day/Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

6. Tubklänning, Gina tricot

I vår och sommar ser vi extra mycket av axelbandslös design som visar hud, och den här tubklänningen är ett bra exempel på att less is more. Med sin enkla och tidlösa design blir den ett lättstylat inslag i vår- och sommargarderoben. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Svart tidlös tubklänning utan axelband från Gina tricot
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

7. Sneakers, Adidas

Den utan tvekan mest omtalade sneakersmodellen just nu är Adidas Samba, som har sett på allt från Hollywoodstjärnorna till modeprofiler. De finns i flera olika utföranden och färger, se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Vita och gröna sneakers med ränder i trendiga modellen Samba från Adidas
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

8. Kostymväst, & Other Stories

Denna eleganta kostymväst prickar in två av de stora trenderna våren 2024 – skräddat och ljusgult. Med sin mycket ljusa gula nyans blir den ett fint alternativt till vita eller beige plagg, och den gör sig lika bra till jeans som till ljusa plagg. Se mer och köp kostymvästen här (reklamlänk).

Annons
Ljusgul kostymväst med knappar från and Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till västen.

9. Vit jeanskjol, Filippa K

Jeanskjolen i längre modell är tillbaka med besked! Den här snygga långa jeanskjolen i somrigt vitt har likt många andra en slits fram som både är snygg och gör det enklare att gå i den. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Vit lång jeanskjol med slits från Filippa K
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

10. Skjorta, & Other Stories

En sval svart skjorta med en avslappnad siluett och vackra detaljer i form av broderier och volanger som är perfekt att styla över en tanktop, t-shirt eller som den är över ett par vita byxor i vår! Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
Svart skir skjorta från And Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

11. Randigt linne, Only

Ett tidlöst linne med figurnära passform är ett basplagg som du kommer att ha stor nytta av under hela våren och sommaren. Denna tanktop har en randig design som fungerar lika bra i stan som på semestern vid havet. Se mer och köp linnet här (reklamlänk).

Randig tanktop från Only
Klicka på bilden för att komma direkt till linnet.

12. Blusjacka, MQ Marqet

Den vackra satinblusen med extra stora ärmar har vi sett under flera säsonger och den håller minst sagt stilen i vår. Med sin design som tar plats blir den ett roligt inslag i garderoben och piffar till vilken jeansoutfit som helst. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Annons
Ljus blusjacka i satin från Mq Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

13. Örhängen, Snö of Sweden

Ett par hoop-örhängen blir den perfekta sista touchen på en vardagsoufit, särskilt om de har en så snygg och lite annorlunda design som dessa. De guldpläterade örhängena passar dessutom lika bra till fest, och de finns även i silver. Se mer och köp örhängena här (reklamlänk).

Asymmetriska hoops från Snö of Sweden
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

14. Linnebyxor, MQ Marqet

Ett par linnebyxor med elegant design är ett plagg som du kommer att tacka dig själv för att du har i garderoben gång på gång. De är nämligen det perfekta alternativet till varmare kostymbyxor eller jeans under sommarhalvåret, till allt från kontoret till festen. Dessa ljusa har snygga pressveck fram, se mer och köp linnebyxorna här (reklamlänk).

Annons
Ljusa linnebyxor med pressveck från Mq Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.



Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024Brand logo
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024
Annons