Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Victoria Beckhams vändning med utskällda skon

01 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografInstagram, TT.
Victoria Beckham.
Victoria Beckham är känd för sitt sinne för mode, och sin eleganta klädstil.
Nu väljer hon ett par skor som får många att tappa hakan – stjärnan har nämligen fotats i den utskällda Crocs-stöveln.
Annons
Se 5 kändispar när de började dejta vs nuBrand logo
Se 5 kändispar när de började dejta vs nu

Många förknippar nog Victoria Beckham med stil och elegans – redan som fotbollsfru till David Beckham var hon ofta den som var trendigast klädd, och de senaste åren har hon framgångsrikt lanserat både en klädlinje och ett skönhetsmärke.

Därför är det inte konstigt att höja på ögonbrynen åt Victoria Beckhams senaste modeval. Nyligen la ikonen nämligen ut en bild på sig själv där hon bär den senaste uppmärksammade versionen av den utskällda Crocs-skon – en gigantisk Crocs-stövel, eller ”Croot” som den också kallas.

Annons
Victoria Beckham med Crocs stövlar.
Victoria Beckham har den uppmärksammade stöveln på sig.

Stöveln är skapad av märket MSCHF, som gjort sig kända för sina surrealistiska och skämtsamma plagg och accessoarer. Det är exempelvis samma märke som låg bakom de omskrivna Nike-skorna med blod i, som gjorde tillsammans med världsstjärnan Lil Nas X.

Victoria Beckhams helvändning med skon

Att just Victoria Beckham har på sig den ironiska skon – som måste vara väldigt svår att gå i – är extra förvånande, då vi känner till hennes tidigare inställning till allt Crocs-relaterat. När hon fick ett paket skickat till sig med artisten Justin Biebers samarbete med Crocs var hennes kommentar att hon ”hellre skulle dö” än att ha på sig skorna.

Annons

Victoria Beckhams oväntade modeval, i kombination med en sober ”den lilla svarta” får Vogue att spekulera i om hon snarare hoppat på trenden ”wrong shoe theory”, som blivit stor på Tiktok. Enligt den modestrategin får man till en perfekt avslappnad och cool look om man inte väljer den förväntade skon – i det här fallet kanske en stilettklack – till sin outfit, utan något helt annat.

Annons