Höstkollektion Wakakuu

Det var i februari tidigare i år som modejätten Wakakuu lanserade sitt första egna modemärke – Wakakuu Icons. E-handelsföretaget startades 2011 och har sedan tidigare varit återförsäljare till välkända modemärken som Acne Studios och Isabel Marant, men valde alltså tidigare i år att även lansera sitt eget märke.

Syftet med Wakakuu Icons var att kunna erbjuda kunderna basplagg i hög kvalitet och nu lanseras deras första höstkollektion – en kollektion med fokus på de bästsäljande basplaggen som släpptes tidigare i år kombinerat med nya plagg som passar till höstens alla tillfällen. Den innehåller både höstkappor, klassiska skjortor och trendiga plagg i läderimitaiton.

Wakakuus höstkollektion

Kollektionen släpps online 11 september.

”Den nya kollektionen bygger vidare på bästsäljande produkter av basplagg i hög kvalité som lanserades i våras. Ytterligare trendsäkra produkter i grå färgskala har adderats för att komplettera höstgarderoben. Nytt för säsongen är produkter i stickat och läderimitations material”, skriver de i ett pressmeddelande.

Kläderna släpps 11 september på hemsidan (reklamlänk från Adtraction) och i den fysiska butiken i Hovås, Göteborg. Scrolla ner för att se alla plagg!

Här kan du se Wakakuu Icons höstkollektion:

Svart skjorta i läderimitation från Wakakuu

Svart skjorta i läderimitation. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Svarta byxor i läderimitation från Wakakuu

Svarta byxor i läderimitation. Här kan du köpa dem (reklamlänk från Adtraction).

Svart skjorta i glansigt material från Wakakuu.

Svart skjorta i glansigt material. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Här kan du köpa hela kollektionen (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

Something Borrowed hyr ut kläder från Filippa K och MQ

15 snygga favoritbyxor att bära hela hösten