Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

10 romantiska hotell i Sverige – perfekt för Alla hjärtans dag

07 feb, 2020 
AvRebecca Wictor
Romantisk weekend på Alla hjärtans dag
Vill du överraska din partner på Alla hjärtans dag? Vi har listat 10 romantiska hotell i Sverige, som passar perfekt för en kärleksfull weekendresa!
Annons

Snart är årets mest romantiska dag här. På Alla hjärtans dag är det många som passar på att visa sin partner lite extra omtanke. Men det kan vara svårt att hitta någon pryl som passar, kanske har din partner redan allt? Men en överraskning som alltid uppskattas är en get-away. En romantisk weekend uppskattas av alla och är egentligen kanske den finaste av presenter, tid med den du älskar i lugn och ro. Njut av ett spa, hotellfrukost på rummet eller en god middag i restaurangen.

Här är 10 romantiska hotell för Alla hjärtans dag

1. The Sparrow Hotel, Stockholm

Rosa rum på The Sparrow

Mitt i Stockholm, närmre bestämt på Östermalm, ligger detta underbara hotell. Vem skulle inte sova gott i detta rosa rum? Nära till shopping på Biblioteksgatan eller en spa-behandling på Sturebadet. Läs mer och boka här (reklamlänk).

Annons

2. Hotell Havsbaden, Grisslehamn

Grisslehamn Havsbad

Ta en promenad längst kusten för att sedan hoppa i den uppvärmda utomhuspoolen på Hotell Havsbaden. En liten pärla öster om Uppsala. Läs mer och boka här (reklamlänk).

3. The Steam Hotel, Västerås

Rum på Steam Hotell

Ta en helg på underbara The Steam Hotel i Västerås. Här rör du dig lätt mellan inomhuspool, bastu, relaxrum och bar. Det är bara att dra på dig badrocken och hänga med. Läs mer och boka här (reklamlänk).

Annons

4. Yasuragi, Hasseludden

Poolen på Yasuragi

Njut av det japanska lugnet på Yasuragi, söder om Stockholm. Bada, ge din älskade en behandling och njut sedan av en riktigt god middag i restaurangen. Läs mer och boka här (reklamlänk).

5. Flora Hotell, Göteborg

Rosa rum på Glora hotell

Vill du upptäcka Göteborg bör ni passa på att bo på det underbara boutique-hotellet Flora på Görnsakstorget. Rummens romantiska rosa inredning passar ju extra bra på Alla hjärtans dag. Läs mer och boka här (reklamlänk).

Annons

6. The Lamp hotel, Norrköping

The Lamp

Njut av dramatiska kontraster, skiffertoner och en avslappnad miljö på The Lamp hotel. Missa inte deras restaurang som serverar svenska smaker med asiatisk touch. Läs mer och boka här (reklamlänk).

7. The Vault, Helsingborg

Hotellrum på THe Vault

Mitt i centrala Helsingborg ligger detta underbara hotell, i en maffig byggnad som tidigare varit en bank. Härifrån tar du dig lätt runt staden. Det är nära till havet men också krogar, restauranger och barer. Läs mer och boka här (reklamlänk).

Annons

8. PM & Vänner, Växjö

Hotellet PM&Vänner

I djupaste Småland ligger denna underbara pärla, gjord för en romantisk get-away. Restaurangen är tilldelad en stjärna i Michelinguiden och det finns en härlig takpool du kan njuta av året om. Läs mer och boka här (reklamlänk).

9. Varbergs kusthotell, Varberg

Varbergs hotell pool

Spendera hela helgen här eller promenera bort till kallbadhuset eller Varbergs fästning. Har du bilen med dig finns det massor att upptäcka längst kusten. Läs mer och boka här (reklamlänk).

Annons

10. Grand Hôtel, Stockholm

Fruskot på Grand Hotell

Vill du skämma bort din partner ordentligt så finns det ett givet val. Checka in på Grand Hôtel i Stockholm, sen behöver ni inte göra något mer än att njuta av rummet, utsikten, maten och såklart sällskapet. Läs mer och boka här (reklamlänk).

Läs mer:

Annons