Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

11 barnvänliga hotell i Paris – perfekta för familjer!

07 mar, 2018 
AvIda Gustafsson
Barnvänliga hotell nära Disneyland i Paris
Ta med familjen till Paris. Här har vi samlat Paris barnvänliga hotell i alla prisklasser.
Annons

Paris är en underbar stad, det finns fina shoppingmöjligheter, bra mat och till många barns glädje Disneyland Paris. Här har vi valt ut 12 hotell som ligger i centrum. (Till Disneyland tar du dig enklast med pendeltåg från Gare du Nord eller Gare du Lyon)

Lyxiga barnvänliga hotell i Paris:

Fraser Suites Le Claridges Champs Elysee

familjevänliga hotell i Paris

Hotellet som ligger mitt på Champs Élysées, på 74 Avenue des Champs-Élysées, ligger en kvarts promenad från Eiffeltornet och det tar två minuter att gå till metrostationen George V. Spjälsängar ingår i priset och det finns möjlighet för bäddsoffor i de större rummen. Gratis wifi på rummen och i allmänna utrymmen.

The Peninsula Paris

Detta hotell ligger precis vid Triumfbågen på 19 Avenue Kléber i 16:e arrondissementet precis vid Metrostationen Kléber. Hotellet som har en inomhuspool erbjuder även gratis spjälsängar och extrasängar samt barnpassning mot en avgift.

Le Bristol

Barnvänliga hotell Paris

På Le Bristol, som ligger i 8:e arrondissementet på 112 Rue du Faubourg Saint-Honoré, samma gata där Chanel, Hèrmes och Lanvin har butiker. Hotellet är ett riktigt familjehotell med kostnadsfri barnklubb (de har skattjakt i trädgården), barnpassning (för tilläggskostnad) och en inomhuspool. Hotellets restaurang Epicure har dessutom tre stjärnor i Guide Michelin!

Annons

Mandarin Oriental Paris

Mandarin Oriental som ligger i 1:a arrondissementet på 251 Rue Saint-Honore i närheten av Place de Vendôme har en inomhuspool samt två bubbelpooler. Hotellet bistår med barnsängar, barnstolar, kritor och böcker till barn och erbjuder även barnpassning. På menyn i hotellrestaurangen finns det även specialanpassade barnrätter.

Renaissance Paris Vendôme Hotel

Paris hotell Disneyland

Detta barnvänliga hotell på 4 Rue Du Mont Thabor i 1:a arrondissementet ligger precis vid Tuilerieträdgården, floden Seine och Metrostationen Tuilierie. Hotellet som erbjuder barnpassning och ligger i ett område med många bra restauranger.

Annons

Barnvänliga Paris-hotell i mellanklass:

Best Western St Germain

De har familjerum med två dubbelsängar. Hotellet ligger på 124 Rue De Rennes i 6:e arrondissementet ett stenkast från Pyramides Metrostation.

Hotel Ducs D’Anjou

Barnvänliga hotell Paris

På 1 Rue Sainte Opportune i 1:a arrondissementet ligger med 12 minuters promenad från Notre Dame och en kvarts promenad till Louvren. Det är möjligt att boka angränsande eller anslutande rum, vilket är perfekt om man har lite äldre barn.

Hotel Luxembourg Parc

PÅ 42 Rue de Vaugirard ligger hotell Luxembourg Parc, precis vid Luxembourgpalatset och den underbara parken Jardin du Luxembourg. Med en kvarts promenad är ni vid Notre Dame. Hotellet erbjuder gratis spjälsängar och ligger perfekt vid Quartier Latin där det finns många trevliga bistrorestauranger.

Bo på hotell med barn i Paris

 Barnvänliga budgethotell i Paris:

Canal Suites Paris la Villette

Hotellet ligger på 30 Rue des Petite Ponts, erbjuder gratis spjälsängar till små barn. Hotellet ligger precis vid Paris största park, Parc de la Villette, och nära metrostationen Hoche som enkelt tar er vidare in till stan.

Annons

Ibis Paris Maine Montparnasse 14ème

Hotellet ligger, som förstås av namnet i det 14:e arrondissementet, på 160 Rue Du Chateau. Hotellet erbjuder gratis spjälsängar och tvättmöjligheter. Det är enkelt att ta sig in till city med både buss och metro som avgår från stationer i närheten.

Hotell för famlijer i Paris
FOTO IBL

Prince Albert Montmartre

Hotellet ligger som namnet avslöjar i mysiga Montmartre på 116 Rue Ordener med en Metrostation inom ett par hundra meter.

Läs även:

Annons