Artikeln innehåller reklamlänkar
albanien billiga hotell nära stranden

Albanien är ett av de hetaste semesterresmålen bland svenska turister just nu och ökar stadigt i popularitet. Med jämförelsevis billiga priser är Albanien en relativ nykomling bland turistorterna vid Adriatiska havet, beläget intill Grekland och mittemot Italiens stövelklack. Ett populärt sätt att ta sig hit är med flyg till Korfu och sedan färja över till Saranda.

De huvudsakliga turistorterna i Albanien är Saranda och Durres – alla med perfekt läge intill havet.

Här är 3 härliga hotell nära stranden i Saranda, Albanien:

hotell nära stranden saranda

Bougainville Bay Hotel

I populära regionen Vlorë ligger Bougainville Bay Hotel, med privat strand, pooler både inomhus och utomhus och tillgång till olika vattensporter. Dykning och cykling erbjuds i området och utsikten över havet från poolbaren är majestätisk.

hotell nära stranden saranda albanien

Sunset Suites

Hotellet har en privat strand med solstolar och parasoll där du kan njuta av ett dopp i havet. Det finns också grilllplats, restaurang, bar och terrass. På morgonen serveras en frukostbuffé och du kan njuta av utsikt över havet från de rustikt inredda hotellrummen.

Läs mer och boka här (länk till Hotels.com)

 

strandnära hotell saranda

Oceanic Overview Suites

Beläget vid stranden i Saranda ligger fyrstjärniga Oceanic Overview Suites, med restaurang, bar, utomhusgrill, trädgård och terrass. Hotellet har ett privat strandområde, havutsikt och vissa rum har balkong. En frukostbuffé står uppdukad varje morgon och rummen är luftkonditionerade.

Läs mer och boka här (länk till Hotels.com)

 

Här är 3 mysiga hotell nära stranden i Durres, Albanien:

hotell nära stranden durres

Hotel Iliria Internacional

Här kan du bo intill en privat sandstrand med solstolar och parasoll, flera restauranger och hotellrum med luftkonditionering och i de flesta fall balkong och havsutsikt. Wifi och frukostbuffé ingår, liksom parkering om du väljer att hyra bil för att utforska området. Strandpromenaden löper intill hotellet och såväl nattklubbar som lekplatser finns i närheten.

strandnära hotell albanien

Hotel Bella Vista

Endast 20 meter från havet med en privat strand hittar du Hotel Bella Vista, inredd i romersk stil. Hotellet har en restaurang som serverar medelhavsspecialiteter och en bar med terrass. Wifi och frukost ingår och rummen är luftkonditionerade.

Läs mer och boka här (länk till Hotels.com)

 

strandhotell i albanien

Vila Verde Beach Hotel

Vila Verde Beach Hotel erbjuder en privat strand precis intill hotellet, gratis wifi och egen restaurang. Rummen är luftkonditionerade, har minibar, TV med satellitkanaler, balkong och kylskåp. Här finns en lite trädgård, cyklingsmöjligheter och endast 5 minuter med bil till centrala Durres.

Läs mer och boka här (länk till Hotels.com)

 

Läs mer:

Här är Europas finaste stränder – hela listan!

10 resor alla kvinnor borde göra i sitt liv

Här är hetaste resmålen 2019

Mest läst