Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

8 hotell med riktigt bra frukost – i Stockholm, Göteborg och Skåne

12 nov, 2019 
AvRebecka Gustavsson
god hotellfrukost stockholm skåne malmö göteborg
Oavsett hur länge du blir borta så gäller det att hitta ett hotell som matchar dina förväntningar på semestern. Om du prioriterar ett hotell med bra och lyxig frukost är det här alternativen för dig. Kika in här för att hitta åtta hotell med bra frukostalternativ – som du dessutom kan ta tåget till.
Annons

Möjligheterna är oändliga och ibland kan det vara svårt att hitta rätt hotell för just dig. Men oavsett om det är dags för lite egentid, en resa med kompisgänget eller en romantisk weekend tillsammans så finns det något för alla. Om du är en av oss som prioriterar ett hotell med en bra frukost så har vi alternativen för dig här.

Här är åtta hotelltips i Sverige som alla bjuder på en god och bra frukostbuffé. Scrolla ner för att hitta din nya favorit!

Hotell med bra frukost i Stockholm

1. Hotell Rival, Södermalm

Hotell Rival i stockholm
Hotell Rival ligger mitt på Södermalm i Stockholm.

Hotell Rival är beläget mitt på Södermalm i Stockholm. Här kan du äta brunch eller frukostbuffé med dagsfärskt frukostbröd från St Paul Bageri i Stockholm. Oavsett om du vill äta frukost på rummet eller om du vill avnjuta den i hotellets restaurang så finns det något för alla.

Annons

2. Hotell Nobis, Norrmalm

Hotellfrukost i stockholm
Hotell Nobis finner du på Norrmalmstorg i Stockholm.

På Norrmalmstorg hittar du hotell Nobis. Under frukosten kan du välja att beställa något direkt från köket eller kika på utbudet från buffén. Oavsett om du är en gäst på hotellet eller om du bara kommer för att njuta av en god brunch så är du välkommen att boka bord.

3. Hotel Diplomat, Östermalm

Hotel Diplomat, stockholm
Lyxigt hotell med New York inspirerad brunch.

I hjärtat av Östermalm hittar du Hotel Diplomat. Här är finns det möjlighet till både en traditionell frukostbuffé, afternoon tea och en New York-inspirerad brunch för både hotellgäster och de som bara kommer för maten i sig. Njut av ditt frukostval framför utsikten över Stockholms hamn och passa sedan på att boka in en avkopplande stund i hotellets spa.

Annons

Hotell i Skåne med bra frukost

4. Ystad Saltsjöbad, Ystad

Ystad saltsjöbad
Ystad Saltsjöbad ligger precis vid stranden i Ystad.

Om du är på besök i Skåne kan ett besök på Ystad Saltsjöbad verkligen vara värt ett besök. Här kan du njuta av en frukost bestående av nygräddade pannkakor, kaffe och en rad andra klassiska alternativ från ett fransk-inspirerat matlagningskök. Efter frukosten med utsikt över vattnet återstår bara en sak – nämligen en tripp till spat.

5. Clarion Hotel Malmö Live, Malmö

Clarion hotell Malmö Live
På frukosten finns det alltid veganska alternativ.

På detta fyrstjärniga hotell som sträcker sig 85 meter över marken kan du både njuta av en fantastisk utsikt och en frukost som inte kommer göra dig besviken. Clarion hotell är granne med centralstationen och en kort promenad från lilla torg i centrala Malmö. Frukostbuffén bjuder på ett stort utbud av ekologiska råvaror och köket satsar på nyttiga alternativ som ska vara goda och mättande. Här finns även alltid veganska alternativ.

Annons

Göteborgs bästa hotell med frukost

6. Upper House, i närheten av Liseberg

Upper House, utsikt från ett av hotellrummen.

Hotellfrukosten på Upper House har ett stort fokus på att använda sig av ekologiska producenter och att tillaga sina rätter från grunden. Här kan du därför njuta av allt från hembakad müsli, bakverk och nybakat bröd till heminlagd sill och ekologiska ägg. På Upper House kan du även boka in en välsmakande afternoon tea eller beställa något direkt från den säsongsbetonade à la carte menyn.

7. Sankt Jörgen Park, Göteborg

Annons
Sankt Jörgen spa, Göteborg
Efter frukosten kan du njuta av hotellets spa.

Sankt Jörgen spa erbjuder det mesta inom både avkoppling och aktiviteter. När du vaknar upp på morgonen serveras frukostbuffé i huvudrestaurangen med utsikt över golfbanan. På buffén hittar du allt du kan tänkas vara sugen på för att fylla på energi med dagens viktigaste mål. Frukostbuffén öppnar extra tidigt på vardagar så du väljer själv om du vill gå upp med tuppen eller njuta av en sovmorgon under din vistelse.

8. Hotel Riverton, Göteborg

Hotel Riverton erbjuder en vacker utsikt vid vattnet.

Hotel Riverton erbjuder en frukostbuffé som ska tilltala de flesta. Det finns både allergivänliga-, veganska- och traditonella varma och kalla rätter. Om du mot förmodan skulle missa frukosten eller om du bara vill ha en trevlig stund på eftermiddagen erbjuder även Hotel Riverton afternoon tea som går att boka via deras hemsida.

Läs mer:

Annons